Vem betyder Gävle för dig?

Utställning 100 Gävlebor

Nominera till fotoutställningen 100 Gävlebor.

Gävle har nått en milstolpe och vi är nu 100 000 Gävlebor. 100 000 Gävlebor i alla åldrar med ursprung från 167 olika födelseländer. Men vem är det som brinner för vår stad, är en god förebild, granne, kollega och/eller vän? Vem betyder Gävle för dig? Det vill vi att du ska tala om genom att nominera en Gävlebo som du tycker om, ser upp till eller inspireras av i webbformuläret nedan.

Nomineringen pågår fram till 20 augusti. En jury väljer sedan ut 100 Gävlebor som får representera Gävle i fotoutställningen ”100 Gävlebor”.

Vernissagen med 100 Gävlebor 2/9 under Å-Draget.

Regler för nominering

• Vem som helst kan nominera vem den önskar. Ej fiktiva karaktärer eller djur.
  • Du får nominera ett barn under 18 år, men observera att barnet behöver målsmans tillstånd för att få vara med i utställningen.
  • Personer som nomineras ska vara eller ha varit folkbokförd i Gävle.
  • Bortgångna personer godtas ej.
  • Nomineringen sker genom att fylla i webbformuläret.
  • Nomineringen ska innehålla en motivering till varför personen betyder Gävle för dig. Motiveringen ligger till grund för beslutet.
  • Nomineringen ska vara komplett med kontaktuppgifter
  • Fler nomineringar på samma person ökar inte chansen att väljas ut.
  • En utvald jury beslutar utifrån motivering, värdegrund och diskrimineringsgrunder vilka som väljs ut till fotograferingen för porträttserien.

Juryarbetet följer och jobbar utifrån Gävle kommuns värdegrund och svensk lags sju diskrimineringsgrunder.

Förnamn på den nominerade:

Efternamn på den nominerade:

Telefonnummer till den nominerade:

E-postadress till den nominerade:

Motivering:

Ditt förnamn och efternamn:

Ditt telefonnummer:

Din e-postadress: