Kontorschef Omvårdnad Gävle

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.

Verksamhetsstöd bistår Omvårdnads olika verksamheter med administrativa insatser. Verksamhetsstödet ser helheten och samordnar arbetet inom och utanför förvaltningen.

Arbetsbeskrivning

Är du en trygg chef och ledare med driv och stor serviceanda?

Då kanske just det här jobbet är för dig!
Som kontorschef inom Omvårdnad Gävle kommer du att ansvara för förvaltningens gemensamma administration inom Verksamhetsstöd. Personalgruppen för enheten, vilken du blir ansvarig för, består av sex medarbetare som är direktrapporterande till dig. Du leder, utvecklar och samordnar det strategiska och operativa arbetet inom de administrativa områdena; arkiv, it-administration och reception inkluderande diarium.

Det gemensamma uppdraget blir att samordna och ansvara för en administration med kvalitet och hög servicenivå. Du kommer även göra vissa utredningsuppdrag åt chefen för Verksamhetsstöd.

Du ingår i verksamhetsstödets ledningsgrupp och du rapporterar direkt till chefen för verksamhetsstöd. Du har fullt verksamhets-, personal-, och budgetansvar inom ditt ansvarsområde. Vidare följer du upp och analyserar behoven i verksamheten och verkar för utveckling utifrån reella behov.
Tjänstens tyngdpunkt ligger i att vara en operativ och närvarande kontorschef. I ditt uppdrag kommer du även ha ett stort fokus på att utveckla, samordna och hålla ihop de administrativa processerna inom de givna områdena. Detta förutsätter att du arbetar med samarbetspartners både inom och utanför förvaltningen.

Framtida utmaningar för tjänsten är att utveckla och effektivisera administrativa processer. Under 2018 kommer stora delar av Omvårdnad Gävles ledning, utveckling och administrativa stöd samlas på ett och samma ställe, i det arbetet kommer du ha en viktig roll i att ha husansvar för det nya förvaltningshuset.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk examen inom relevant område, exempelvis inom arkiv, diarium, juridik eller it. Alternativt har du en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har tidigare ledarerfarenhet som med fördel är från offentlig sektor. Det är meriterande om du har erfarenhet från verksamhetsområdet.

Du har en hög känsla för service och kan förmedla vikten av en väl fungerande administration. Du strävar efter att etablera trovärdighet och förtroende i ditt samarbeta med andra, både inom och utanför förvaltningen. För att lyckas i tjänsten är du en trygg närvarande chef och ledare med driv och uthållighet som bidrar till utveckling. Du är lyhörd och har förmåga att engagera dina medarbetare genom att lyfta fram verksamheten så att medarbetarna känner stolthet och samhörighet.

Du har mycket god kommunikationsförmåga och du behärskar det svenska språket väl, såväl skriftligt som muntligt.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund. För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder, medborgare och varandra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-28
Referensnummer: OMV 01/18
Sök jobbet här

Kontaktperson

Eva Molarin
Chef för Verksamhetsstöd
Telefon: 026-17 89 79
E-post: eva.molarin@gavle.se

Fackliga företrädare

Ann Hedbom
Vision
Telefon: 026-17 88 12
E-post: ann.hedbom@gavle.se

Anna Rosshagen
SACO
Mobil: 070-082 66 28

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun