Gymnasielärare i matemtik och företagsekonomi till Borgarskolan

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Borgarskolan är en av Gävles tre kommunala gymnasieskolor med ca 870 elever och 90 personal. Skolan har tre högskoleförberedande program och tre yrkesprogram samt språkintroduktion.

Läs mer om skolan på www.borgarskolan.gavle.seArbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ekonomiprogrammets arbetslag som planerar, utvecklar och utvärderar verksamheten gemensamt. Som lärare i matematik och företagsekonomi skall du arbeta utifrån en positiv elevsyn. Du skall ha ett tydligt ledarskap med engagemang och värme som utmanar och stödjer eleverna så att de når goda studieresultat. I arbetsuppgifterna ingår mentorsskap och att tillsammans med övriga ämneslärare vara med och påverka hur undervisningen ska utformas på bästa sätt.

Kvalifikationer

För tjänsten behörig lärarexamen samt lärarlegitimation. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och god initiativ- och samarbetsförmåga. Goda referenser är ett krav.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-28
Referensnummer: UG 012/18
Sök jobbet här

Kontaktperson

Hannah Fahlgren
Biträdande rektor
Telefon: 070-0840542

Fackliga företrädare

Karin Ahlgren
Lärarnas Riksförbund
Mobil: 073-0877076
E-post: karin.ahlgren@gavle.se

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun