Specialpedagog till Stigslund rektorsområde

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Arbetsbeskrivning

Stigslund rektorsområde består av tre skolor med ca 1100 elever och 120 medarbetare. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en kreativ miljö som kännetecknas av goda resultat, trivsel, trygghet och utvecklingsvilja!

Vi söker en specialpedagog till vårt rektorsområde. Du kommer att vara en del av skolans elevhälsoteam och ha ett nära samarbete med såväl lärarna i arbetslagen och skolornas speciallärare.

Du kommer tillsammans med övriga medarbetare och skolledning identifiera, analysera och arbeta målinriktat för att utveckla verksamheten i enlighet med skolans styrdokument och aktuell forskning.

Du kommer att arbeta främjande och förebyggande och vara delaktig i kartläggningar kring elever samt att vara ett stöd för lärare vid utarbetande av extra anpassningar. Du kommer att genomföra pedagogiska utredningar om elevers behov av särskilt stöd samt vara ett stöd vid utarbetandet av åtgärdsprogram. Konsultation/handledning gentemot undervisande lärare på såväl grupp som individnivå är också en del av uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som;
* har grundskollärarexamen och vidareutbildning till specialpedagog med examen
* har erfarenhet av att undervisa inom grundskolan. Undervisning i andra skolformer är också meriterande
* följer aktuell forskning och utvecklar systematiskt verksamheten
* har lätt för att samarbeta men kan också planera och prioritera ditt arbete självständigt
* har ett inkluderande förhållningssätt

Vi förväntar oss att du har ett positivt förhållningssätt där du ser möjligheter. Genom ett medvetet förhållningssätt skapar du trygghet, förtroende och goda relationer med såväl skolledare, pedagoger, elever och vårdnadshavare.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 100 %
Tillträde enligt överrenskommelse.
Antal platser: 1
Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-29
Referensnummer: UG 003/18
Sök jobbet här

Kontaktperson

Johanna Lodin
Rektor, Stigslund rektorsområde
Telefon: 026-17 99 23

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Lärarnas Riksförbund, Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun