Lärare i svenska som andra språk till Borgarskolan

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Borgarskolan är en av Gävles tre kommunala gymnasieskolor med ca 870 elever och 90
personal. Skolan har tre högskoleförberedande program och tre yrkesprogram samt
språkintroduktion.

Läs mer om skolan på www.borgarskolan.gavle.seArbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i Handel och Administrations arbetslag som planerar, utvecklar och utvärderar verksamheten gemensamt. Som lärare i Svenska som andraspråk skall du arbeta utifrån en positiv.
Du skall ha ett tydligt ledarskap med engagemang och värme som
utmanar och stödjer eleverna så att de når goda studieresultat. I arbetsuppgifterna ingår
mentorskap och att tillsammans med ämneslärare i svenska och biträdande rektor vara med och utforma hur Sva undervisningen ska samverka med svenska.

Kvalifikationer

För tjänsten behörig lärarexamen samt lärarlegitimation. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och god initiativ- och samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-21
Referensnummer: UG 013/18
Sök jobbet här

Kontaktperson

Hannah Fahlgren
Biträdande rektor
Telefon: 070-0840542

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Karin Ahlgren
Lärarnas Riksförbund
Mobil: 073-0877076
E-post: karin.ahlgren@gavle.se

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun