BABBLARNA – ANDRA MUSIKALEN OBS! Nytt datum!

11/4, 2021, kl.14:00, Gävle Konserthus

Tillbaka till kalendariet

BABBLARNA – ANDRA MUSIKALEN OBS! Nytt datum!

På grund av rådande situation flyttas föreställningen till 11 april 2021. Köpta biljetter gäller. Återlösen av biljett vid behov sker på respektive inköpsställe. Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar har fått en uppföljare! En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek

På grund av rådande situation flyttas föreställningen till 11 april 2021. Köpta biljetter gäller. Återlösen av biljett vid behov sker på respektive inköpsställe.

Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar har fått en uppföljare!

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Grattislåt”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.