Boost Chamber – Gävleborgs bästa språngbräda för affärsidéer!

21/3, 2023, kl.08:00, Do Space,

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Tillbaka till kalendariet

Boost Chamber – Gävleborgs bästa språngbräda för affärsidéer!

Har du en affärsidé? Ansök till det populära startup-programmet med start 21-23 mars!

Boost Chamber passar dig som;

Har en idé som ”borde funka”

Om du har kommit på någonting smart som du verkligen tror på, hjälper vi dig att testa din idé så att du får svart på vitt om den fungerar eller inte.

Behöver hjälp på vägen framåt

Du har redan kommit en bit på vägen med att undersöka marknaden för din idé, men saknar nätverken och resurserna för att komma hela vägen.

Vill gå från idé till företag

Du vill komma snabbare framåt och minimera riskerna. Vi erbjuder verktyg och kompetenser som kapar tid och gör att du behåller ditt försprång.

Saknar rätt kontakter för din idé

Det kan vara svårt att veta om något går att genomföra när man inte känner någon med rätt kompetens och erfarenhet. Med våra nätverk hjälper vi dig.

Vill växla upp och skala

Ett nytt affärsområde eller idé kan med fördel avknoppas och utvecklas vidare i ett nytt bolag. Vi stöttar dig i processen,

Behöver säkerställa marknaden

Du har börjat utveckla en unik produkt eller tjänst och behöver säkerställa vilken marknaden är och kundernas betalningsvilja.

Besök vår hemsida och läs mer om Boost Chamber!