Digitalt näringslivsmöte: Det nya arbetslivet

28/4, 2021, kl.08:30, Digitalt evenemang

Tillbaka till kalendariet

Digitalt näringslivsmöte: Det nya arbetslivet

Har coronapandemin skyndat på skiftet från cellkontor till aktivitetsbaserade arbetsplatser?

Välkommen på digitalt näringslivsmöte!

Datum:
28 april
Tid: 08:30-09:30
Plats: Digitalt i Microsoft Teams

Redan innan coronapandemin hade flera företag och organisationer ställt om från traditionella cellkontor till aktivitetsbaserade arbetsplatser och kontorskollektiv/coworking-ytor. Har den rekordsnabba omställningen till hemmakontor påverkat detta skifte? Hur kommer de nya mönster som uppstått under pandemin påverka arbetslivet långsiktigt?

Den 28 april träffar vi forskare, företagare och fastighetsägare för att diskutera dessa frågor. Johan Stenmark från Myndigheten för arbetsmiljökunskap berättar om den analysrapport de tagit fram som beskriver hur arbete hemifrån under coronapandemin påverkat arbetsmiljön. Därefter berättar Marie Stolt Gävle Central Konferens om omställningen från konferenslokal till coworking-yta, och Fastpartner berättar om sitt nya koncept Fastoffice i Hemsta Works (tidigare Hemsta Företagspark). Vi får också en pratstund med Rickard Forsberg på it-tjänstleverantören Nordlo.

Mötet avslutas med en paneldebatt. Deltagare: Niklas Söör, VD på DoSpace, Andreas Sjöberg, VD på Fastighetsägarna Mittnord, Cathrine Holgersson, VD på Gavlegårdarna, samt en representant från Diös.

Klicka här för att komma till anmälan