Digitalt näringslivsmöte: Vi uppmärksammar Gävles företag!

21/10, 2020, kl.12:00, Microsoft Teams

Tillbaka till kalendariet

Digitalt näringslivsmöte: Vi uppmärksammar Gävles företag!

Digitalt näringslivsmöte 21 oktober: Vi uppmärksammar Gävles företag!

Den 21 oktober 12:00-13:00 är det dags för nästa digitala näringslivsmöte och den här gången passar vi på att uppmärksamma och fira lokala företagare.

Vi pratar med Gävleföretagaren Lovisa Pettersson (till höger i bild, foto av Robert Johansson) med anledning av att Företagarna utsett henne till Årets Unga Företagare i Gävleborgs län. Vi pratar också med Artan Dhiblawe från Artan Health Care, som utsetts till Årets Pionjär i Region Nord av Stiftelsen IFS.

Maria Tallén, VD på Clarion Hotell Winn, gästar oss med anledning av att Gävles hotell just nu ligger i topp 3 vad gäller beläggning på hotellbäddar.

Dessutom kommer två utmärkelser att delas ut – Nyföretagarcentrum Gästrikland prisar Årets Mentor och StyrelseAkademien Gävleborg offentliggör sin kandidat till Guldklubban som delas ut i Stockholm den 30 nov. Gävleborgs kandidat tilldelas en statyett för ett förtjänstfullt ordförandeskap.

Observera att mötet hålls vid lunchtid denna gång – vi ses mellan 12:00 och 13:00.

Klicka här eller på länken nedan för att komma till anmälan. Kom ihåg att Microsoft Teams tillåter max 250 deltagare – först till kvarn!

Varmt välkommen!

Till anmälan 21 oktober

 

KALENDARIUM

Vi vill redan nu passa på att flagga för kommande näringslivsmöten i höst och vinter. Spara datumen så återkommer vi med mer information så småningom!

 

9 november 14:30-15:30: Öppna data i samhällsplanering

I del två av seminarieserien om öppna data kommer vi att prata om öppna datas roll i samhällsbyggandet. Hur kan öppna data underlätta i planeringen? Det och mycket mer får vi lära oss den 9 november.

Till anmälan 9 november

 

20 november 09:00-10:00: Etableringsprocessen

Den 20 november får vi lära oss mer om hur det går till när ett företag vill etablera sig i Gävle och behöver nya lokaler eller ny verksamhetsmark. Vi pratar om både nya företag som vill flytta hit eller befintliga företag som behöver flytta eller kanske vill utöka sin verksamhet i Gävle.

Till anmälan 20 november

 

15 december: Kompetensförsörjning

Många företag upplever idag svårigheter i att hitta kompetent arbetskraft. Den 15 december diskuterar vi utmaningar, möjligheter och potentiella lösningar inom kompetensförsörjningen. Vi presenterar även vår nya medarbetare på Näringslivsenheten Eva von Schéele Frid, som har till uppdrag att arbeta med den här frågan framöver. Vi återkommer med mer information samt anmälningslänk under hösten.