Högläsning i äldreomsorgen (INSTÄLLT)

20/2, 2023, kl.10:00, Stadsbiblioteket Gävle

Tillbaka till kalendariet

Högläsning i äldreomsorgen

Är du - eller vill du bli högläsare i äldreomsorgen? Välkommen att låta dig inspireras och ta del av denna utbildning som är helt kostnadsfri.

Under kursens gång kommer du bla att få träffa bibliotekarier som tipsar om passande litteratur, röstpedagog Anne Berglund Frid kommer och inspirerar och berättar om hur man kan göra läsningen spännande. Volontär Gävle kommer och informerar om sin verksamhet och verksamhetsutvecklare Eva Svensk från Bilda berättar om hur Bildas verksamhet inom äldreomsorgen kan se ut.
Fika vid varje träff ingår.
Efter cirkelns slut är du rustad att i samverkan och med stöd av Eva på Bilda hitta ett äldreboende som passar dig för högläsning för de boende. Du kommer att lotsas ut av oss med varm hand, och vi tar hand om dig tills du känner dig helt trygg i din roll.
De tre träffarna är:
Måndag 20 feb kl 10.00 – 12.00
Måndag 6 mar kl 10.00 – 12.00
Måndag 27 mar kl 10.00 – 12.00
Vi håller till på Stadsbiblioteket i Gävle.
Du kan ställa frågor och du är varmt välkommen att anmäla dig senast den 16 februari till: eva.svensk@bilda.nu

 

Varmt välkommen till program på Gävle stadsbibliotek! Alla stadsbussar stannar vid hållplats ”Gävle Rådhuset”. Därifrån är det en kort promenad till biblioteket på Nygatan 25. Programrummet ligger på markplan längst in i lokalen och är utrustat med hörslinga.