Inbjudan till digital träff om Näringslivsprogrammet

24/2, 2021, kl.08:30, Digitalt evenemang

Tillbaka till kalendariet

Inbjudan till digital träff om Näringslivsprogrammet

INBJUDAN: Har Gävles näringslivsprogram gjort någon skillnad? Vad har hänt under de tre åren som gått sedan programmet antogs?

Näringslivsprogrammet är ett gemensamt program för Gävle kommun och näringslivet och pekar ut de viktigaste insatserna som krävs för ett bra företagsklimat i Gävle. Programmet beslutades 2018 och har gällt åren 2018-2020. När programperioden nu är slut reflekterar vi över vad som har gjorts, vilken skillnad det har inneburit och vad som finns kvar att göra.

Datum: 24 februari
Tid: 08:30 – 09:30
Plats: Digitalt i Microsoft Teams

 

Programpunkter

Kommunalrådet Helene Åkerlind (L), som är ansvarig för näringslivsfrågor, inleder med att kort berätta sin syn på hur Näringslivsprogrammet 2018-2020 har fungerat. Efter det berättar Annika Janglund, programledare för Näringslivsprogrammet, om några av de aktiviteter som genomförts och vilket resultat de har gett. Lotta Petterson från Svenskt Näringsliv och Jennie Järverud från Diös ger sin syn på hur näringslivsarbetet har fungerat under programåren, vad som har varit bra och vad som behöver utvecklas för ett förbättrat företagsklimatet i Gävle.

En panel samtalar om vad som varit bra under nuvarande program och vad som kan göras mer och tillsammans. Panelen består av Bengt-Göran Wikström, ordförande i Berggrenska gården; Birgit Elonen, ordförande i Företagarna i Gävle; Anna Bäcklund, Högskolan i Gävle; Patrik Gustavsson, Miljö- och hälsoskyddschef på Livsmiljö Gävle och Mattias Durnik, näringslivsdirektör i Gävle.

Helene Åkerlind (L) avslutar med att berätta om nästa steg och det nya program som är under framtagande. Mötet modereras som vanligt av Klara Wirdby, näringslivsstrateg.

Varmt välkomna!

 

Klicka här för att anmäla dig till mötet

 

Näringslivsavdelningens nyhetsbrev

Vill du få fler inbjudningar liknande denna och annan information från Näringslivsavdelningen? Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Klicka här för att skapa en prenumeration. Fyll i formuläret på länken för att anmäla dig som prenumerant.