Konst i Agnes von Krusenstjernas allé

23/9, 2021, kl.00:00, Agnes von Krusenstjernas allé

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Tillbaka till kalendariet

Konst i Agnes von Krusenstjernas allé

Utomhus-utställning med bland annat textila installationer i stadsträdgårn i Gävle. Se mer info på instagram: @ModernaGefle

Skutt21 – skulpturala installationer i Stadsträdgården, invid stora lekplatsen.

Fler än 10 medverkande konstnärer monterar fria, textbaserade installationer i Agnes von Krusenstjernas allé i Stadsträdgården, Gävle.
Deltagare är bland andra @LilacLady_1  @ragtale  Olle Oljud, Camilla Dal, Sara Sheiki och Britt Ruuska.

Håll avstånd till andra personer på platsen. Var försiktiga med hälsan. Konstföreningen IDKA arrangerar detta projekt för femte året i rad, och vi håller på med detta för att föra ut konst till platser där många människor är och motionerar.

Utställningen Skutt21 pågår från långfredagen i påskhelgen och under hela sommarhalvåret, åtminstone fram till mitten av oktober.

Kontakta oss gärna om ni har idé till något nytt, experimentellt, kreativt projekt. Vi kan hjälpa dig förverkliga några av dina idéer.
Bli stödmedlem eller donera en liten symbolisk slant, om du tycker om utställningen, swisha till: 0729 13 22 88 (går till ordförande och kreativa ledare för IDKA och Moderna Gefle)

Arrangörer: IDKA och Moderna Gefle
Se mer info om projektet på instagram: #Skutt21

IDKA och Moderna Gefle önskar er en kreativ och härlig sommar.

Sköt om hälsan och fortsätt motionera både konditionen och kreativiteten.