Lördagsgodis med Idéfabriken!

10/4, 2021, kl.09:00, Digitalt evenemang

Tillbaka till kalendariet

Lördagsgodis med Idéfabriken!

NY CHANS! Välkommen till Lördagsgodis med Idéfabriken

Vi älskar alla en bra idé, men den blir ofta inte mer än något som hamnar i byrålådan. Sällan blir idén det där entreprenörsäventyret du och kompisarna pratade om. Det vill vi ändra på tillsammans med dig!

Lördagsgodis är en eventserie under sex lördagar där du som vill komma upp med din nästa affärsidé eller ta din idé till nästa steg kommer få stöttning att ta dig framåt. Du kommer också att träffa andra som brinner för att komma upp med nya idéer och driva dessa framåt.

Idéfabriken har utvecklats för att stötta dig och din idé framåt. Forskning och erfarenhet visar på att det är viktigt att testa sin idé och jämföra den med andra lösningar utifrån vad din idé ska lösa. Låt oss hjälpa dig att söka efter din nästa affärsidé!

Det andra lördagsgodisträffen genomförs den 17 april. Vi fokuserar på vad attraherar kunden? Vi går igenom metoder för att lära oss om våra potentiella kunder.

Lördagsgodis med Idéfabriken är en gemensam satsning som vi på Gävle Innovation Hub genomför tillsammans med Propell Innovation och Sandbacka Science Park under 2021.

Klicka här för att anmäla dig till Lördagsgodis med Idéfabriken våren 2021! 

Hur går det till?

Ni kommer få lära känna de andra deltagarna och själva skapa grupper där ni praktiskt kommer få arbeta fram idéer.

Under förmiddagen kommer vi använda Zoom och länk till får du i samband med anmälan. Vi kommer också jobba i mural.co och rekommenderar därför att du använder en dator för att delta, helst med operativsystemet Chrome.

Känner du att du vill ha hjälp att komma igång med wonder.me, finns hjälp att få via telefon 30 minuter innan vi börjar. Testa gärna att gå in på wonder.me en stund innan eventet, mötesrummet kommer vara öppen 30 minuter innan.

För vem?

För boende i Gävleborgs län eller dig som tillhör ett företag som är registrerat i Gävleborgs län.

Kostar det något?

Du investerar bara din egen tid. Eventet är ett samarbete mellan Gävle Innovation Hub, Propell Innovation och Sandbacka Science Park. Det finansieras med bidrag från Gävle kommun, Sandvikens kommun, RISE, Hudiksvalls kommun, Region Gävleborgs projekt Vi Ställer om och Tillväxtverket.

Vad är Gävle Innovation Hub?

Gävle Innovation Hub är en del av Näringslivsenheten på Gävle kommun, vi verkar för att utveckla idéer samt vara en plats för ökad innovation i näringslivet i Gävle.