Modevisning runt Gavleån / Å – Draget

5/9, 2020, kl.18:00, Ställplats Gavleån

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Tillbaka till kalendariet

Modevisning runt Gavleån / Å – Draget

Gävle Aktivitetscentrum anordnar för andra året i rad en modevisning med hållbarhet i fokus. Förra året gjorde vi det under earth hour i våra lokaler, i år gör vi allt lite annorlunda pga läget. Vi lever svåra tider men tycker att temat hållbarhet aldrig får tystas ner. Att tänka miljövänligt går att göra på många sätt, vi har blandat kreativitet ihop med miljö och skapat kläder & accessoarer av återbrukade tyger. Gardiner har blivit, byxor, hönsnät har blivit väskor, ett tråkigt plagg har fått nytt liv. Kom och titta & inspireras!

Program

18.30 Modevisning runt Gavleån ROND 1

19.30 Modevisning runt Gavleån ROND 2

( Olika outfits på ronderna)

18.00 – 20.00 försäljning av second hand och återbruks kläder & textila hantverk utantör Gävle Aktivitetscentrum.

OBS! Modevisningstiderna kan komma att ha upp till 30 minuters dröjsmål då vi inte vill krocka tändningen av machallerna som sker av Gävle Kommun.

Vi ser att man skådar modevisningen från vart som helst runtomkring hela ån för att inte skapa en folksamling av grupper, alla som befinner sig någonstans kring Ån kommer att se modellerna.