Skräpplockardagarna i Gävle 2022

16/5, 2022, kl.00:00, Digitalt evenemang

Tillbaka till kalendariet

Skräpplockardagarna i Gävle 2022

Delta i Skräpplockardagarna 2022, 16-22 maj. Nu är anmälan öppen, alla som vill vara med, får vara med - häng på, det är kul att plocka skräp tillsammans.

2021 slog vi nytt rekord i Gävle med över 14 800 deltagare, fantastiskt. Och en viktig del i att Gävle utsågs till Årets Håll Sverige rent kommun 2021. Stort tack till alla engagerade skräpplockare runt om i Gävle. Hur många blir vi i år?

Anmäl dig här

Anmäl dig till Skräpplockardagarna i Gävle 2022 på Håll Sverige Rents webbplats

Kom ihåg

Behöver ni skräpplockarmaterial?

Skolor, förskolor och föreningar

Håll Sverige rent erbjuder gratis skräpplockarmaterial till alla förskolor, skolor, barn- och ungdomsföreningar som deltar. Ni som vill ta del av erbjudandet beställer materialet själva. Därefter levererar Håll Sverige rent materialet direkt till er. Det funkar så här:

  1. När du anmäler en förskola, skola eller ungdomsförening, så får du ett mail, med en kod att använda för beställning i Håll Sverige rents webbshop.
  2. Gå till Håll Sverige rents webbshop och beställ ditt skräpplockarmaterial, med hjälp av koden. Leveransen tar ca 5-10 dagar, så beställ i god tid (senast vecka 17, om ni ska plocka skräp vecka 20).

Övriga skräpplockare

Övriga skräpplockare kan anmäla intresse för gratis skräpplockarmaterial genom att kontakta kundtjänst:

Därefter hämtar ni själva ert material i Stadshusets reception under vecka 19-20.