Trygghetsdialog i Hamrångebygden

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Tillbaka till kalendariet

Trygghetsdialog i Hamrångebygden

Var med och arbeta tillsammans för ett tryggare Hamrångebygden!

Ta del av hur Gävle kommun arbetar förebyggande för att skapa ett tryggare Hamrångebygden. Under trygghetsdialogen får du möjlighet att knyta kontakt med medborgare, företagare och föreningar som engagerar sig i tryggheten i Hamrångebygden.

Mötet inleds med en beskrivning av hur polisen, kommunen och civilsamhället samverkar för ett tryggare samhälle och avslutas med en dialog kring hur vi kan utveckla vår samverkan.

Medverkar gör bland annat: Kommunpolisen, Socialtjänstens förebyggandeenhet, Gavlegårdarna, Gavlefastigheter, Projektet Äldrevänlig kommun och Gävle kommuns landsbygdsutvecklare.

Trygghetsdialogen är en del av Gävle kommuns satsning på ytterområderna Hamrångebygden, Hedesunda och Forsbacka. Läs mer här https://www.gavle.se/service-och-information/om-gavle-kommun/samarbeten-projekt-och-sarskilda-satsningar/gavle-kommuns-ytteromradessatsning/