December 24timmars maraton #aldrigensam

14–15 december,, 2019 Gunder Häggstadion

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Tillbaka till kalendariet

December 24timmars maraton #aldrigensam

https://m.facebook.com/events/529745734445025?view=permalink&id=537010733718525

Den 14:e December ska jag utföra ett 24-timmars maraton (utan tröja). Det går ut på att springa i 24 timmar så långt jag kan utan att stanna. Det kommer ske på Gunder Hägg Stadion i Gävle.

Detta gör jag för att utmana mig själv och samla in pengar till ”Aldrig Ensam” som är en ideell organisation som har syftet att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden om psykisk ohälsa.

Att sprida medvetenhet om psykisk ohälsa är något som sitter varmt om hjärtat för mig, bland annat för att jag själv kämpat med det hela livet

Att springa och utsätta sig för kalla temperaturer har blivit en form av terapi för mig och jag vill bevisa för mig själv och andra att man kan klara vad som helst om man sätter hjärta och själ i arbete och fokuserar på sitt mål.

Vill ni hjälpa mig att att stötta detta välgörande ändamål så betyder det otroligt mycket om ni väljer att ge ett bidrag,dela sidan eller dyka upp under eventets gång.