Digital bokcirkel: Vi for upp med mor

8–14 juni, 2020 Sätra bibliotek

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tillbaka till kalendariet

Digital bokcirkel: Vi for upp med mor

Gävle bibliotek arrangerar nu digitala bokcirklar på Facebook.

Sätra bibliotek återupptar sin Smirnoff-bokcirkel digitalt. Vi hann träffas och diskutera den första boken ”Jag for ner till bror” innan all programverksamhet ställdes in. Vi fortsätter därför med att läsa och diskutera Karin Smirnoffs andra bok ”Vi for upp med mor” och öppnar upp för fler att anmäla sig till bokcirkeln.

För att vara med i denna digitala bokcirkel måste du ha ett konto på facebook.
Du anmäler dig genom att skicka ett mail till lina.fardig@gavle.se från den mailadress som du har knuten till ditt facebook-konto.
Du blir sedan inbjuden till en sluten diskussionsgrupp. Varje bokcirkelgrupp har ett maxantal på 15 st deltagare. Deltagare kan och får ej bjuda in andra personer till gruppen.

Du kan låna boken på ditt bibliotek, läsa eller lyssna digitalt i appen Biblio eller läsa som e-bok på dator eller surfplatta via helgebiblioteken.se/web/arena/e-biblioteket

Vecka 24, 8-14 juni, äger samtalet rum.
Under diskussionsveckan lägger bokcirkelledaren ut diskussionsfrågor i gruppen, en fråga varje dag. Frågorna diskuteras i kommentarsfältet under varje fråga. De tre sista dagarna är det tillåtet för deltagare att lägga ut egna inlägg med diskussionsämnen och frågeställningar kring boken.

Varmt välkommen med din anmälan!

P.g.a. GDPR raderas gruppen två veckor efter diskussionsveckan avslutats.