• Detta evenemang har redan ägt rum.

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Företagsskola på lätt svenska

25 september,, kl.13:00 Almi Företagspartner

Företagarskolan vänder sig till dig som har utländsk bakgrund och behöver information om eget företagande på lätt svenska. Välkommen att anmäla dig till kursen om du funderar på att starta eget företag eller vill veta mer om hur det är att driva eget företag i Sverige.

Kursen, som är ett samarbete mellan Gävle kommun och Almi Företagspartner, är kostnadsfri och består av totalt sex tillfällen. Vid det sista tillfället, den 27 oktober, besöker vi ett företag och avslutar med gemensam lunch samt utdelning av intyg.

Sista anmälningsdag är den 15 september och vi har ett begränsat antal platser så se till att anmäla dig omgående om du är intresserad!

För mer information om utbildningen kontakta Biljana Muzdalo – företagsrådgivare, Almi Företagspartner på biljana.muzdalo@almi.se

För anmälan till utbildningen kontakta Malin Schönning – näringslivsutvecklare, Gävle kommun på malin.schonning@gavle.se

Program för hösten 2017

25 september Inspiration och information – En företagare berättar om ”sin resa” till eget företag.
2 oktober Företaget och företagaren
9 oktober Kunder / Marknad
16 oktober Ekonomi
23 oktober Administration
27 oktober Studiebesök hos ett företag och avslutning med gemensam lunch.