Inspirationsfrukost – En bättre uppväxt för barn och unga i Gävle

5 december,, kl.07:30 Söders Källa

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Tillbaka till kalendariet

Inspirationsfrukost – En bättre uppväxt för barn och unga i Gävle

Välkommen till en inspirationsfrukost med temat "En bättre uppväxt för barn och unga i Gävle". Frukosten är för dig som är aktiv ledare inom föreningslivet och vill stötta dem du möter i din verksamhet.

Den 5 december bjuder vi in dig som förening eller organisation till denna frukost med temat ”En bättre uppväxt för barn och unga i Gävle” som är en serie av frukostar under namnet Ett förenat Gävle.

Elaine Eksvärd

Vi får lyssna till Elaine Eksvärd, retorikexpert, som kommer tala om vikten av att ha stödjande vuxna runt våra barn och ungdomar. Under morgonen får du utbyta erfarenheter, nätverka med andra föreningsaktiva och inspireras av andra goda förebilder. El Sistema gästar oss med skönsång och frukosten avslutas med en prisutdelning av priset ”En förebild för Gävle”.

Gävle kommun arbetar med, och har utarbetat ett program för, social hållbarhet. Våra fokusområden i programmet är trygghet, jämställda och jämlika villkor, delaktighet och inflytande samt icke-diskriminering. Du som är aktiv i en förening eller organisation är en central del för en bra och hållbar samhällsutveckling, därför välkomnar vi ditt deltagande.

Anmäl dig till inspirationsfrukosten

Anmäl dig till inspirationsfrukosten här. Sista anmälningsdag 28 november.

Nominera någon som gjort något extra betydelsefullt

Känner du någon som har gjort något extra betydelsefullt för en, eller flera andra personer som bor i Gävle kommun? Som genom ett långsiktigt engagemang har gjort skillnad och haft en positiv inverkan på en medmänniska, och på så sätt även på Gävle som plats? Och som genom sina handlingar och/eller initiativ är en inspirerande förebild?

Nominera en inspirerande förebild till priset En förebild för Gävle. Sista nomineringsdag 18 november.