KUSTKONST

21 april,, 2019, kl.10:00 Hamrångebygden

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Tillbaka till kalendariet

KUSTKONST

Kustkonst – en konst- och hantverksrunda i Hamrångebygden

Förra årets succé är tillbaka – påskdagen kl 10-18

Besök över 65 deltagare på Kustkonst i Hamrångebygden. I Kustkonsts anda vill vi främja kreativa uttryck, skapa lust och inspiration och sprida glädje för både utställare och besökare.

Från Hamrångefjärden i söder till Axmar bruk i norr kan du besöka över 65 deltagare som visar och säljer konst, hantverk, keramik, slöjd, broderi, fotografi, silversmycken, mathantverk och mycket mer.

Några av årets utställare är akvarell- och popartkonstnären Peter Eugén, en starkt lysande stjärna på Sveriges konsthimmel, Linnea Strid, som fascinerar med sina fotorealistiska konstverk, bronsmedaljören i keramik-VM Åsa Fällgren och Folkteatern Gävleborg som ger en inblick bakom kulisserna till Mästaren och Margarita. Självklart visar också välbekanta talanger från Hamrångebygden upp sina alster och den skaparglädje som Kustkonst handlar om.

Vi vill ge dig som besökare på Kustkonst en dag full av inspiration och skaparglädje. Läs mer om Kustkonst.

Håll utkik efter det röda sjömärket och Kustkonstskylten som visar konstrundans väg genom Hamrångebygden.

Varmt välkommen till Kustkonst – en dag full av skaparglädje!