Markus Krunegård

8 december,, kl.21:00 Gävle Konserthus

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Tillbaka till kalendariet

Markus Krunegård

Under åren har Markus Krunegård hunnit med mycket, både som del av flera musikaliska projekt men främst som soloartist, låtskrivare och producent. Sedan han debuterade på egen hand 2008 har han nominerats till Rockbjörnen, Grammis och P3 Guld där han tog hem pris för Årets Låt med hitsingeln ”Jag är en vampyr”. 2018 kommer bli ett Markus Krunegård-år och vi ser fram mot att se och höra honom i Gävle Konserthus igen.

Senaste gången vi fick ny musik från Markus var i Juni 2014 i form av albumet ”Rastlöst Blod”. Nu har han släppt efterlängtad ny musik i form av singlarna ”Ben kött & känsler”, ”Tur att vi lever samtidigt” & duetten ”O A O A E vi förlorade” med Miriam Bryant. De första releaserna från hans kommande album ”I huvet på en idiot, i en bar, på en Ö, i ett hav, på en Ö, i en bar, i huvet på en idiot”. Albumet släpps den 7 september. Nu gör vi 2018 till Markus Krunegårds år!

Läs mer här: http://www.gavlekonserthus.se/konserter/markus-krunegard/