Vi har för närvarande driftstörningar och det kan därför vara svårt att nå våra verksamheter via telefon. Vi arbetar på att lösa problemet.

Coronapandemin: Fortsätt hålla avstånd och skydda varandra. Mer information som rör kommunens verksamheter och dig som invånare eller företagare hittar du här.

Nakna som foster och gudar – Folkteatern Göteborg/

12 december,, 2019, kl.19:00 Gävle Teater

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Tillbaka till kalendariet

Nakna som foster och gudar – Folkteatern Göteborg/

Folkteatern Göteborg och Riksteatern
Om kärlek, kvinnor och Karin Boye.
Året är 1941. Brinnande världskrig. I en lägenhet i Stockholm väntar tysk-judiska Margot Hanel på att få höra något mer om Karin Boyes försvinnande. Allt hon vet är vad hon hört i efterlysningen på radion. Ändå har de levt tillsammans i sju år. I Margots ensamma förtvivlan väcks nu minnena till liv. Minnen från deras första möte i Berlin, från deras liv tillsammans i Sverige och från dagen då de skiljdes åt – ovetandes om att det var för allra sista gången. Medverkande: Lena B. Nilsson, Lovisa Onnermark, Sara Turpin och Lola Zachow.

Föreställningen ingår i höstens Dramapaket som endast kan bokas i Gävle Teaters biljettkassa.

Föreställningslängd: 2 tim 30 min inklusive paus
Rullstolsplatser endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går gratis!