PREMIÄR! Ringaren i Notre Dame

26 januari,, 2019, kl.15:00

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Tillbaka till kalendariet

PREMIÄR! Ringaren i Notre Dame

En skräckromantisk och musikalisk berättelse med skarpa kontraster mellan fattig och rik, vackert och fult, liv och död.

Starta igång 2019 med oss på Skottes Musikteater! Den 26/1 2019 har vi premiär för vår föreställning ”Ringaren i Notre Dame”. En berättelse om vänskap bortom de gängse normerna om att lika barn leka bäst, om hur två människor från olika utkanter av samhället bildar en pakt, stark som stål, av kärlek och vänskap. Följ med oss in i berättelse om solidaritet, en viktig berättelse i tid då olikheter är grogrund för fiendskap.

Trogen vår tradition är all musik i vår föreställning komponerad av komponistkollektivet i Skottes Musikteater.
Vi vänder oss främst till vår vuxna publik med denna produktion, men i vuxet sällskap kan barn från 11 år följa med och se ”Ringaren i Notre Dame”.

♥ I samarbete med Skärgårdskrogen Utvalnäs kommer det även gå att förboka en fantastisk middag i samband med våra föreställningar – mer information om det kommer. Håll utkik här, på vår hemsida eller på våra sociala medier!

 

FÖR BOKNING AV BILJETTER
– ring Gävle Turistcenter på 026 – 17 71 17