Påverka genom Företagarpanelen

Tove Falk
Tove Falk är en av Gävles företagare som är med och påverkar företagsklimatet i kommunen genom Företagarpanelen. Hon vill med sin medverkan arbeta för att stöttningen till småföretagen ska bli bättre.

Genom Företagarpanelen kan du som företagare och näringslivsrepresentanter enkelt låta Gävle kommun veta vad du tycker om en specifik fråga, ett konkret förändringsförslag eller vilka frågor du tycker att kommunen borde driva. Deltagarna i panelen får enkäter skickade till sig några gånger per år och svaren används sedan i kommunens arbete för att förbättra företagsklimatet i Gävle.

Tove Falk, som sedan 2016 driver en tapetserarverkstad, Tove Tapetserare, såg det som en självklarhet att vara med i Företagarpanelen.

Jag anmälde mig för att jag vill vara med och kunna påverka. Att vara företagare innebär att vara problemlösare på så många olika plan. Vi är vana att klara oss själva – ibland kanske också i så stor utsträckning att det resulterar i att vi kör slut på oss. Jag vill med mina erfarenheter få möjligheten att vara med och påverka företagsklimatet i Gävle Kommun, så att stöttningen till just småföretagen på ett hållbart sätt kan växa sig starkare, säger Tove.

Vill du också vara med i Företagarpanelen?

Läs mer och anmäl dig är.