Näringslivsfrukost 30 augusti 2017

Under höstens första näringslivsfrukost i Gävle kommun låg fokus på idrott och framförallt Gavlehov som invigs om två veckor. Vad kommer hallen att betyda för Gävle kommun som nu förfogar över Sveriges modernaste arena för inomhusidrott och evenemang?

Bra gjort för Gävle till en ungdomarnas förkämpe

Varje sommar under tio år har Ulrika Jidåker tagit emot hundratals barn till sommarkollot på Limön. Kollobarnen har blivit ett naturligt inslag i ö-livet och bland stugägarna. Med sitt engagemang har Ulrika skapat en oas för gävlebor som gör en utflykt till skärgården. Vi frågade hur det känns att bli prisad.

Riksidrottsförbundet hyllar Gavlehov

”Finns inget liknande i hela Sverige”. Leif Johansson från Riksidrottsförbundet har varit och kikat på Gävles nya idrotts- och evenemangshall Gavlehov. Han gästade frukosten och berättade vad han ser för möjligheter med den nybyggda hallen som invigs den 17 september.

Vad betyder Gavlehovssatsningen?

Vi frågade några frukostgäster vad de tror att den nya hallen kommer att betyda för näringslivet och idrottslivet i Gävleområdet?

Se och hör hela frukostprogrammet

Missade du frukosten? Här nedanför kan du ta del av allt som sades på scenen under näringslivsfrukosten.

Är du företagare och vill delta vid nästa tillfälle?

Här nedan hittar du våra kommande frukostar. Klicka in på respektive tillfälle för att komma till anmälan. Om listan är tom beror de på att det inte finns någon planerad frukost inlagd ännu.

Det finns inga kommande evenemang just nu.
Vad tycker du?
  • Gilla (0)
  • Älska (0)
  • Haha (0)
  • Wow (0)
  • Ledsen (0)
  • Arg (0)