Tips om hur du som företagare kan göra
- Max antal besökare, kölappar, info om avstånd.
- Tänk även på entrén, utanför entrén, toalettköer, bufféer. Ingen trängsel!
- Gäster ska erbjudas handtvätt med tvål och vatten eller handsprit.
- Info till gäster om att tvätta händerna ofta, hålla avstånd till varandra, att mat och
dryck endast får intas sittandes vid bord samt stanna hemma vid förkylning. - Företaget ansvarar för att personalen har bra information om hur smitta hindras.
Här hittar du mer info för företag
- Smittskydd på serveringsställen – fakta, råd och vägledning på Länsstyrelsens webbplats
- Frågor och svar om regler för restauranger, krogar med mera på Folkhälsomyndighetens webbplats
Information till besökare och gäster
Här hittar du information som kan användas till besökarna och gästerna på serveringsstället.
Läs mer om vad besökare och gäster kan göra för att minska smittspridningen.