Gävle kommun stänger träffpunkter för seniorer

För att minska risken för smittspridning av coronaviruset (covid-19) stänger Gävle kommun träffpunkter för seniorer från och med måndag den 23 november och tills vidare.

–  Vi förstår att möjligheten att besöka en träffpunkt är viktigt och värdefullt för många, särskilt i en tid när isoleringen är större än vanligt. Men just nu måste vi alla hjälpas åt och göra allt vi kan för att minska smittspridningen, därför har jag fattat beslutet att tillfälligt stänga våra träffpunkter, säger Magnus Höijer, sektorchef Välfärd Gävle.

De träffpunkter för seniorer som stänger från och med 23 november finns på Brunnsgatan 59 och Kaplansgatan 10 i Gävle.

Träffpunkterna stänger helt för besök inomhus men kommer istället att erbjuda aktiviteter utomhus.