Alla dörrar är öppna på Kulturskolan i Gävle 27 april

- Det är nu alla dörrar är öppna. Nyfikna Gävlebor i alla åldrar kan se sig omkring på Kulturskolan och ta del av vårt breda utbud, ställa frågor, och framförallt prova på själva. Öppet hus är ett av årets viktigaste arrangemang då vi har möjlighet att träffa och samtala med Gävlebor och visa våra verksamheter, säger Joakim Lindblad, chef för Kulturskolan i Gävle kommun.

Kulturskolan är en unik mötesplats för barn- och ungdomskultur i Gävle med allt ifrån prova-på verksamheter till fördjupningsmöjligheter inom sex olika konstnärliga inriktningar. Under dagen finns möjlighet att prova på bild, cirkus, dans, film, foto, teater och många instrument. Det blir också en tipsrunda, dansuppvisning, sång och musik med sång- och pianoelever. En pedagog berättar om hur Kulturskolan arbete med El Sistema i grundskolan.

I kafeterian bjuder skolan på korv, bullar och dryck.Personalen hjälper också till med en anmälan till kurser för den som önskar.Det finns också möjlighet att påverka och tycka till om det nya kulturpolitiska programmet i Gävle kommun som ska tas fram.

Gratis prova på kurs i foto 28 april
På söndag 28 april, kan de som blivit nyfikna på fotokursen, komma till ett gratis prova på foto och photoshop kl 9.30-12.00 i Kulturskolans studio. Anmälan krävs. Se information på Kulturskolans webbplats.

www.gavle.se/kulturskolan

 

Foto av Maria G Nilsson.

Vad tycker du?
  • Älska (4)
  • Gilla (1)
  • Haha (0)
  • Wow (0)
  • Ledsen (0)
  • Arg (0)