Suomenkielistä kirjallisuutta, lehtiä, aineistoa ja tapahtumia kirjastossa

Böcker och tidningar på finska samt lånekort och biblioteksprogram.
Tiedäthän, että kaikissa Gävlen kirjastoissa on suomenkielisiä kirjoja ja aikakauslehtiä, joita voit lainata? Esimerkiksi aikakauslehdet Ruotsin suomalainen, Liekki, Anna, Kodin kuvalehti ja Hyvä terveys. Kirjoja ja lehtiä, joita ei ole omassa kirjastossasi, voit tilata kaikista läänin kirjastoista. Pyydä oman kirjastosi henkilökuntaa varaamaan ne sinulle tai hae ja varaa ne itse sivustolla helgebiblioteken.se.

Käyttämällä kirjaston Biblio-sovellusta voit lainata ja lukea yli 2000 suomenkielistä aikuisten e-kirjaa. Kirjastossa opastetaan sinua sovelluksen käyttöön.

Uutislehden Suomen Uutisviikko voit lukea Bomhusin kirjastossa, Helsingin Sanomat-lehden voit lukea Kaupunginkirjastossa. Sivuston helgebiblioteken.se Lehtihuoneen kautta voit lukea HS Metron, joka ilmestyy maanantaisin ja perjantaisin. Voidaksesi käyttää Lehtihuonetta sinun täytyy kirjautua palveluun kirjastokortilla ja pin-koodilla.

Kirjastoissa järjestetään ajoittain suomenkielisiä tapahtumia, esimerkiksi luentoja ja kirjapiirejä. Voit nähdä kaikki tapahtumat kalenteristamme.

Tervetuloa Gävlen kirjastoon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *