Ajankohtaista liittyen kunnan suomenkieliseen palveluun

Mari Mårtensson
Kesä tuo mukanaan joitakin muutoksia Gävlen kunnan suomenkieliseen palveluun. Suomenkielistä palvelua on mahdollista saada myös kesän aikana.

Kesäkuun 8. päivästä alkaen Elina Kuusiston vanhempainvapaan sijaisena Gävlen kunnan asiakaspalvelussa toimii Mari Mårtensson. Tässä Marin terveiset gävleläisille:

On jännittävää ja hauskaa saada mahdollisuus työskennellä kunnan asiakaspalvelussa. Vapaa-ajallani tykkään matkustaa ja rakastan aurinkoa. Odotan innolla pääseväni palvelemaan kunnan suomenkielisiä asukkaita.

Kunnan asiakaspalvelu sijaitsee kaupungintalossa osoitteessa Drottninggatan 22 ja auttaa kunnan toimintaan ja palveluihin liittyvissä kysymyksissä. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun suomeksi soittamalla puhelinnumeroon 070-082 64 60 ja jättämällä viestin, jossa kerrot nimesi, asiasi ja puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi, niin suomenkielinen henkilökunta ottaa yhteyttä sinuun. Voit ottaa yhteyttä kuntaan suomeksi myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen suomeksi@gavle.se.

Jos tarvitset apua tai neuvoja liittyen koronatilanteeseen, voit ottaa yhteyttä kunnan koronatukipuhelimeen numerossa 026-17 87 00. Riskiryhmiin kuuluvat, esimerkiksi yli 70-vuotiaat, voivat saada koronatukipuhelimen kautta apua esimerkiksi kaupassa tai apteekissa käyntiin. Jos haluat puhua suomea, jätä puhelinnumerosi, niin suomenkielinen työntekijä soittaa sinulle takaisin. Kesäaikana koronatukipuhelin palvelee varmimmin arkisin klo 9-12.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *