Uusi ja parempi verkkosivusto tulossa piakkoin

Kvinna vid dator.
Juuri nyt valmistelemme uutta muotoilua osalle kunnan verkkosivustosta. Uutta ulkomuotoa kokeillaan ensimmäisenä suomenkielisillä sivuilla. Tapahtumakalenteri on kehitystyön ajaksi siirretty ruotsinkieliselle verkkosivustolle.

Näin pääset tapahtumakalenteriin

Mene suoraan väliaikaiselle tapahtumakalenterisivulle

Kuten tavallisestikin suomenkielisten sivujen aloitussivulla on linkki tapahtumakalenteriin. Kaikki sivuilla olevat tiedot ja tapahtumat ovat suomeksi, mutta kalenterin painikkeiden ja toimintojen tekstit ovat siirtymäkauden ajan ruotsiksi.

Tapahtumakalenterin pääsivulla on linkki, jonka kautta pääset takaisin suomenkielisille verkkosivuille.

Monia uutuuksia kevään aikana

Suomenkielisten sivujen päivitykset lanseerataan kesän 2021 aikoihin. Suomenkieliset sivut saavat uuden ulkomuodon ensimmäisenä. Muutoksilla halutaan muun muassa helpottaa tiedon etsimistä, lyhentää odotusaikoja ja luoda verkkosivusto, joka on helposti kaikkien käyttäjien saavutettavissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *