Det självklara valet för stora ögonblick

Arena för konserter och evenemang – NY

Boka våra unika byggnader, inklusive det stora området utomhus, för ditt nästa evenemang. Hos oss är det enkelt att få uppleva något utöver det vanliga.

Gasklockorna är ett festivalområde och ligger ett stenkast från Gävle centrum, med närhet till hotell, restauranger, butiker och kollektivtrafik. På gångavstånd från festivalområdet finns det plats för både tält, husvagnar och husbilar.

Vi har personal och högteknologisk expertis på plats, som hjälper er med både ljud och ljus. Vid konserter är kapaciteten från cirka 250–800 besökare inomhus och cirka10 000 besökare utomhus.

Tidigare evenemang i området
  • Festivaler som Getaway Rock, Vi som älskar 90-talet, Gefle Metal, Atlas Rock och Finölsfestivalen.
  • Konserter som The Hives, Sophie Zelmani, Ghost, The Soundtrack of Our Lives, Sofia Karlsson, David Ritschard, Ellen Krauss och W.A.S.P.
  • Utomhuskonserter som Gyllene Tider, Linnea Henriksson, Toto, Håkan Hellström och Lars Winnerbäck.
  • Tv-produktioner som Sveriges Mästerkock, Antikrundan och Idol.
  • Teater som föreställningar med bland annat Folkteatern Gävleborg, Riksteatern, Skottes Musikteater och Lyriska Sällskapet.
  • Mässor exempelvis Monitor Road Show, Gefle Skivmässa, Slöjd- och hantverksmässa, Retromässan samt Mat och dryck mässan.

Bokning och kontakt

Du är välkommen att kontakta oss för att prata mer om era förutsättningar och behov. Vi är flexibla och ser till att möta dina önskemål, för att ditt event ska bli så bra som möjligt.

Hållbara evenemang

Vi arbetar aktivt med hållbara evenemang och strävar efter att minska miljöpåverkan samt skapa ett tryggt och tillgängligt område.
Läs mer om hur vi på Gasklockorna arbetar med hållbara evenemang här.