Näringslivsfrukost

11 maj 2023, 07.30, Stora Gasklockan

Tillbaka till kalendariet

Näringslivsfrukost

Välkommen på vårens Näringslivsfrukost

Gävle kommun, Företagarna Gävle, Gävles Företagarföreningar och Gasklockorna bjuder gemensamt in till en Näringslivsfrukost – din mötesplats för mingel, inspiration och ny kunskap för en näringsrikare kommun. Denna gång håller vi till i Stora Gasklockan, Gasklockeområdet.

Välkomna att ta del av information och nyheter från våra politiker och kommunledning, lyssna på lokala företagare som till exempel Ramudden AB och Stål Engineering AB, mingla och nätverka.

Mötet inleds med att Gävle kommuns nya politiska ledning presenterar sina ambitioner för ett fortsatt förbättrat företagsklimat i Gävle. Frukosten gästas av kommunalråden Julia Cederstrand (C) och Jan Myléus (KD) samt kommunstyrelsens ordförande Åsa Wiklund Lång (S). Trion kommer bland annat att beskriva hur de tänker arbeta för att Gävles företag ska kunna växa och hur fler företag ska lockas att etablera sig i Gävle.

Vår kommundirektör Göran Arnell avslutar mötet med en sammanfattning och information om vad som är på gång inom näringslivet i Gävle kommun.

Kaffe/te och smörgås serveras från 07.30, så kom gärna i tid och passa på att besöka utställarna på vår minimässa.
Utställare: Företagarna Gävle, Gävle Företagarföreningar, Arbetsförmedlingen, Gävle kommun: Övergripande planering, Internationella kontoret, Bygglov, Inköp och Upphandling. Scenprogrammet drar igång 08.00 och håller på till ca 9.10, därefter fortsätter minglet och minimässan fram till 9.30, så se till att boka av tiden i er kalender för energi, inspiration och företagarnytta.

 

Eventinformation