inbjudan till Tematräff/ Öppet Hus om Trygghet i Bomhus

25 april 2024, 18.00, Fritidsgården Legenden

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Tillbaka till kalendariet

inbjudan till Tematräff/ Öppet Hus om Trygghet i Bomhus

Den här träffen är en tematräff för att prata /få information om vad som görs när det gäller Trygghet i Bomhus. Även boende i Bomhus och andra aktörer som inte är med i nätverket är inbjudna.

Syftet med stadsdelsnätverket är att skapa möjligheter för samverkan, gemenskap och informationsutbyte. Alla som bor och verkar i stadsdelen är välkomna att delta och förverkliga idéer. Genom samverkan bidrar vi till en tryggare och mer levande stadsdel. Vi äger nätverket tillsammans och det blir vad vi gör det till.

Den här träffen är en tematräff – för att prata /få information om vad som görs när det gäller Trygghet i Bomhus. Även boende/aktörer i Bomhus som inte är med i nätverket är inbjudna.

Upplägget för kvällen:

  • Välkommen – ta gärna fika innan.
  • Kort information om mötets upplägg.

Några olika organisationer som arbetar med Trygghetsfrågor ger information och samtalar i olika rum ca 20 minuter.  ( Tex Polisen, Socialtjänsten, Nattvandrarna, Nolla Sabbet, Gavlegårdarna) Du väljer själv vilka du vill träffa. Du kan delta i alla rum efter varandra om du vill.

Om du hellre vill sitta och prata med övriga deltagare i nätverket/boende i Bomhus så går det bra att sitta i fikarummet.

Berätta gärna om du planerar att komma så är vi säkra på att servera tillräckligt med fika. (stadsdelsnatverkenigavle@hyresgastforeningen.se)

  • Plats för nästa nätversträff är Legenden tisdagen den 28 maj kl 17.30.
  • Avslutning

Varmt Välkommen!

Eventinformation