Jobb- och utbildningsmässa

5/4, 2023, kl.15:00, Monitor ERP Arena

Tillbaka till kalendariet

Jobb- och utbildningsmässa

I vår har vi slagit ihop sommarjobbmässan och Jobb- och utbildningschansen som en utveckling av samarbetet mellan En bra start (Brynäs IF), Ett bättre Gävle (GIF) och Vuxenutbildningen i Gävle.

Den 5 april 2023 arrangerar Vuxenutbildningen tillsammans med Ett bättre Gävle (GIF) och En bra start (Brynäs IF) vårens Jobb- och utbildningsmässa.

Denna gång möts vi på Monitor ERP arena! Olika företag och skolformer kommer vara med på mässan, allt från Vuxenutbildningens yrkesutbildningar till yrkeshögskolor, folkhögskolor och högskolor. Du som besökare får chansen att träffa både utbildningsanordnare och arbetsgivare under samma tak. Ställ frågor och få information om de utbildnings- och karriärvägar till jobb som finns. Vi vill skapa förutsättningar för en perfekt match mellan invånarna i Gävle och de jobb som finns att söka här. Evenemanget är gratis.

Besök denna sida för att ta del av vilka utställare som kommer finnas på plats för att presentera sig. Sidan uppdateras kontinuerligt med ny information!

 

Vi kommer, kom du också!

 

 

Hitta hit, hitta rätt!

 

Välkomna!

 

 

Mässdeltagare

Vuxenutbildningen i Gävle

  • Försäljning och service lärling – Försäljning och service finns med olika inriktningar inom E-handel och dagligvaruhandel. Kan läsas som kombinations- eller lärlingsutbildning.
  • Vård – Efter avslutad utbildning kan du söka jobb som undersköterska. Läs via fjärrdistans, närstudier eller vallidering.
  • Gästservice – En kombinationsutbildning med tre ämnesområden; Kök, Servering och Städ. Träffa Scandic och ställ dina frågor om utbildningen som Vuxenutbildningen har tillsammans med hotellet.
  • Barn och fritid – Barn och fritidsprogrammet finns både som lärling och valideringsalternativ.
  • Lärlingsutbildning – På Vuxenutbildningen i Gävle kan du läsa flera olika lärlingsutbildningar. En lärlingsutbildning har minst 70% APL.
  • Studie- och yrkesvägledning – Träffa studie- och yrkesvägledare och få hjälp med vägledning mot dina framtida drömmars mål.
Fler deltagare tillkommer!