Kul på sjön

27 juli 2024, 10.00, Totrabadet

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Tillbaka till kalendariet

Kul på sjön

Kom och prova på att paddla kajak, kanot, SUP och segla optimistjolle!

Vi bjuder in alla barn, ungdomar med familj och vänner att att ha kul på sjön tillsammans med Norrsundets motorbåtsklubb. Du kan prova på att paddla kajak, kanot eller SUP-bräda. Du kan också testa att segla optimistjolle. Du behöver inte ha några paddlings/seglingskunskaper. Det är gratis att vara med och vi bjuder på fika!

Vi erbjuder Kul på sjön vid två tillfällen, det första den 29 juni på Finnharen i Axmar och det andra den 27 juli vid Totrabadet. Till Finnharen tar du dig till fots eller cykel om du bor i området, annars med bil. Till Totrabadet kan du också åka buss 25 som går mellan Gävle och Norrsundet.

Säkerhet är viktigt så därför:

  • om du inte kan simma så behöver du ha en vuxen simkunnig person med dig
  • behöver du ha flytväst på dig – vi lånar ut flytvästar i alla storlekar på plats
  • kommer det att finnas personer på plats för att instruera och hjälpa till
  • …skulle oturen ändå vara framme och du behöver hjälp  så har vi en ribbåt som kan hämta upp och ta dig säkert in till land igen.

Bra att veta
Arrangemanget genomförs helt ideellt av medlemmar från Norrsundets motorbåtsklubb. Vi har fått bidrag från Gävle kommun för att bland annat kunna bjuda på fika.
Om det blir riktigt dåligt väder (som hällregn och åska) evenemangen komma att avslutas tidigare än utsatt tid eller helt ställas in

 

Eventinformation

Alla tillfällen kopplade till detta evenemang

Programpunkter

  • Aktiviteten startar 10:00

    Nu kan du komma och prova på att paddla och segla!

  • Aktiviteten slutar 16:00

    Nu ska alla vara uppe ur vattnet och utrustningen återlämnad.