Näringslivsfrukost

26 september 2023, 07.30, Gasklockorna Gävle

Tillbaka till kalendariet

Näringslivsfrukost

I september är det dags igen att samla näringslivet, politiker och offentlig sektor till en Näringslivsfrukost!

Vårens Näringslivsfrukost blev välbesökt och enligt vår utvärdering var de allra flesta väldigt nöjda, så vi tar med oss detta, utvecklar ytterligare och bjuder nu in till höstens Näringslivsfrukost den 26 september i Stora Gasklockan.

Även denna gång kommer vi att få lyssna till lokala företagare, få information om vad som är på gång inom vår kommun, hylla vinnaren av utmärkelsen ”Bra gjort för Gävle”, besöka vår minimässa och få chansen att nätverka både före och efter scenprogrammet.

Morgonens moderator är, lika förra frukosten, Henrik Harrysson, som ser fram emot att bland annat få samtala med DB Schenker om deras stora investering, ta pulsen på allas vårt hockeylag som står inför nya utmaningar denna säsong och prata motivation med Magdalena Forsberg.

Kommunstyrelsens ordförande Åsa Wiklund Lång (S) sammanfattar morgonen och informerar även om vad som är på gång inom kommunen.

Programmet från scenen avslutas med att fina priser utlottas – så var med och tävla! Ta med visitkort eller skriv en lapp på plats.

Datum: 26 september
Tid: Kaffe/te och smörgås 7.30. Scenprogram 8.00 – ca 9.30. Minimässa och mingel 9.30 – 10.00 för de som önskar.

Med på minimässan är: Företagarna Gävle, Gävle Företagarföreningar och Gävle Business Podden. Från Gävle kommun kommer Bygglov, Internationella kontoret och Inköp- och Upphandlingsenheten att finnas på plats.

Välkomna!

Eventinformation