Näringslivsfrukost

14 maj 2024, 07.30, Gasklockorna Gävle

Tillbaka till kalendariet

Näringslivsfrukost

Dags igen för Näringslivsfrukost, vi önskar er varmt välkomna!

Gävle kommun, Företagarna Gävle och Gävle Företagarföreningar bjuder gemensamt in till Näringslivsfrukost – en mötesplats för nätverkande, inspiration och ny kunskap för en näringsrikare kommun.

Även denna gång blir det en fullspäckad morgon i Stora Gasklockan med ett intressant program från scenen och rejält med tid för att knyta nya affärskontakter. Programmet inleds med att Gävle kommuns politiska ledning; Åsa Wiklund Lång (S) kommunstyrelsens ordförande, kommunalråden Julia Cederstrand (C) och Jan Myléus (KD) bland annat pratar om det viktiga arbetet för ett fortsatt förbättrat företagsklimat.

Denna frukost fokuserar vi på temat varumärken och vi får lyssna på anrika lokala företag, som tex Duro, som samtalar med vår moderator, Henrik Harrysson, om hur de jobbar för att utveckla sina varumärken till att generera ytterligare tillväxt.

Självklart kommer vi att uppmärksamma Anna Danielsson, Smyckevalvet, som nyligen blev utsedd till ”Årets företagare i Gävle”.  Vi kommer även att få ta del av utdelningen av utmärkelsen Bra gjort för Gävle som kommer att delas ut till ett företag, privatperson eller organisation som gjort något bra för att lyfta Gävle.

Kaffe/te och smörgås serveras från 07.30, så kom gärna i tid och passa på att besöka utställarna på vår minimässa. Scenprogrammet drar igång 08.00 och håller på till ca 9.15, därefter fortsätter minglet och minimässan fram till 9.45, så se till att boka av tiden i er kalender för energi och företagarnytta.

Med på minimässan denna gång är: ALMI Företagspartner, Katarina Ekspong Gefle Dagblad, Projekt Gävle mot narkotika, Företagarna Gävle, Företagarföreningarna Gävle, ”Kommunpoliserna” och Gävle kommuns säkerhetsavdelning.

Väl mött!

Eventinformation