Sommarglädje

17 juni 2024, 09.00, Testebovallen

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Tillbaka till kalendariet

Sommarglädje

Ett fartfyllt häftigt sommarlovsäventyr för dig i förskoleklass till årskurs 6. Glädje, lek, umgås med kompisar, träffa nya kompisar och hitta nya intressen!

SOMMARGLÄDJE 2024, en del av VÅRABARNSFRAMTID.

VECKA 25, 26, 27, 28
Vardagar 09.00-15.00

Strömsbro, Norra Gävle, Testebovallens idrottsplats. Busslinje 3.

Vecka 25 innebär fyra dagar och inte fredag (midsommarafton). Måndag 17/6 startas 08.00 och slutar 16.00. Då lär vi känna barnen först till 10.00. Därefter startar kurser och bussaktiviteter redan första dagen.

Dagarna startar och avslutas på Testebovallen. Utöver det så får barnen åka buss på aktiviteter som Fjärran Höjder, The Dome och Valbobadet. Vill man vara med och ha kul utan badresor så finns ”KUL UTAN BAD” att välja. Den innehåller The Dome, Disco/Mys på Vävaren, frilufsliv i skogen och utflykt till Hemlingby.

Ditt barn kommer att möta massor av unga goda förebilder i åldern 16-22 år.

 

Välj aktiviteter som: BMX/Mountainbike, Taekwondo, Basket, Fotboll, Dans med Uddans, Frilufsliv i skogen, Musik, Sång o Teater, Kulturskolan

Aktiviteter som vill alltid gör: Fotboll, Basket, Kubb, Brännboll, rockringar, hopprep, lästund/myshörna, lyssna på musik pysselrum  frågesport, fria leken.  FANTASIN HAR INGA GRÄNSER. Besök av Svenska Kyrkan och Kulturskolan

Varje dag äter barnen husmanskost till lunch där barnen äter sig mätta. (se menyn på hemsidan)

Åk buss till och från Sommarglädje helt gratis från många stadsdelar.

Kostnad för ditt barns första vecka: 1000 kr.
Ditt barns efterföljande vecka/veckor: 700 kr / vecka.
Du väljer själv vilka veckor.

Våra bidra höjs inte. Kraftigt höjda kostnader och vi vill inte höja avgifter för barnfamiljer pga ekonomiskt svåra tider. Därav har vi bara pengar för att genomföra Sommarglädje i 4 veckor just nu. Lyckas vi hitta mer pengar så kommer Sommarglädje genomföras fler veckor under sommarlovet. Vår dröm och målsättning långsiktigt är alla veckor på sommarlovet.