Sommarkul Gefle Gymnastikförening

26 juni 2024, 14.30, Gymnastikens Hus Gävle

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Tillbaka till kalendariet

Sommarkul Gefle Gymnastikförening

Kom och upplev rörelseglädje med Gefle Gymnastikförening i sommar!

Sommarkul är gymnastik för 2-5 åringar som tillsammans med vårdnadshavare vill prova-på gymnastik, eller för er som annars går på Gympakul hos oss och saknar gymnastik och rörelseglädje under sommaren.

Barnen får tillsammans med vårdnadshavare testa enklare hinderbanor, trampolin, hoppa i skumgrup osv.

Ni anmäler er för varje träningstillfälle. Kostnad 50 kr per barn och träningstillfälle (vårdnadshavare är med utan kostnad).

Anmälan hittar ni via länken. Klicka sedan på ”Gå vidare” –> ”Gympakul (2-5år)” –> ”Sommarkul”. Anmälan gäller endast valt datum.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in med kort varsel vid för få anmälningar. Önskar du göra en spontananmälan på plats eller mindre än en timme innan träningstillfället startar kan därför vara bra att mejla eller ringa innan för att säkerställa att aktiviteten inte ställts in. Är man anmäld tidigare än så kommer vi att meddela eventuella ändringar via mejl.

Vill du läsa mer om Gefle Gymnastikförening och höstterminen som startar vecka 36? Gå gärna in på vår hemsida geflegymnastik.se för mer information. Höstens grupper kan ni läsa mer om under ”Anmälan” – där ser ni priser och träningstider samt beskrivning för grupperna.

Eventinformation