The Ukulele Orchestra of Great Britain

16 oktober 2023, 19.00, Gävle Teater

Detta evenemang är inte skapat av Gävle kommun utan av en invånare i Gävle. Om du har synpunkter på innehållet vänligen kontakta arrangören eller använd knappen ovan för att rapportera eventet.

Tillbaka till kalendariet

The Ukulele Orchestra of Great Britain

Den internationella jättesuccén George Hinchliff´es The Ukulele Orchestra of Great Britain till Sverige 2022

Den engelska ukulelegruppen The Ukulele Orchestra of Great Britain är en internationell sensation och något av en nationalklenod hemma i Storbritannien. Nu är det klart att succégruppen gästar Sverige våren 2022.

Deras fantastiska historia spänner över 30 år och har gått från nyfiket prövande till virtuositet och från lantliga småscener till Carnegie Hall. Med instrument köpta för växelpengar har orkestern spelat för kungligheter på The Royal Albert Hall, i operahuset i Sydney och på den jättelika Glastonburyfestivalen.

På en mer eller mindre ständigt pågående världsturné levererar orkestern härlig underhållning med torr engelsk humor och en oemotståndlig och svängig musik. Gruppen är mästare på att göra det oväntade i sina härligt egensinniga och briljanta tolkningar av folkmusik, klassiska pärlor, rock och pop eller för den delen av sina egna kompositioner.

”Bör ses! Och höras!”

Läs mer här: www.ukuleleorchestra.com

Föreställningslängd: 2 timmar ink paus
Rullstolsplatser endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går gratis!

Eventinformation