Välkommen till Jobb- och utbildningsmässan den 5 april kl. 14 – 17

Jobb- och utbildningsmässan

Nu närmar vi oss avspark för vårens mässa den 5 april kl 14.00-17.00 på Monitor ERP Arena. Vi bjuder vi in dig till Jobb- och utbildningsmässan, den enda i sitt slag i vår kommun. Mässan är dessutom gratis både för utställaren och besökaren.  Det enda du behöver göra är att närvara, vi ser till att du ges information om intressanta utbildnings- och karriärvägar till jobb.

I vår har vi slagit ihop sommarjobbmässan med Jobb- och utbildningschansen som en utveckling av samarbetet mellan En bra start (Brynäs IF), Ett bättre Gävle (GIF) och Vuxenutbildningen i Gävle.

Vi har bjudit in både lokala och regionala stora och små företag plus många andra aktörer som exempelvis Försvarsmakten, Kriminalvården, Kungsberget och Furuviksparken med flera. Det som alla har gemensamt är att de är intresserade av att anställa i någon form.

Dessutom får du möta flera vuxenutbildningar, yrkeshögskolor, folkhögskolor, högskolor och andra som erbjuder utbildningar på olika vis. Du som besökare får med andra ord träffa både utbildningsanordnare och arbetsgivare under samma tak. Ta till vara på de möjligheter som Jobb- och utbildningsmässan ger i form av kontakter och öppningar till jobb.

 

Dag: onsdagen den 5 april
Tid: 5 april kl. 14-17
Plats: Monitor ERP Arena
Arrangörer: Vuxenutbildningen i Gävle,
      Ett bättre Gävle (GIF) och
      En bra start (Brynäs IF)
För mer läsning och kontaktuppgifter:

Till dig som är besökare på Jobb- och utbildningsmässan – Gävle kommun (gavle.se)

 

Hitta hit, hitta rätt!

Jobb- och Utbildningschansen Vuxenutbildningen (16)_web Informationsblad från Yrkesakademin Besökare på Jobbchansen Gävle kommun_logotype_RGB