Lediga jobb hos Gävle kommun

Vill du göra Gävle ännu bättre? Sök jobb hos Gävle kommun. Här finns intressanta och utmanande jobb, över 8 000 kollegor och möjligheter för dig att växa. Välkommen med din ansökan!

Lärare åk 1-3 Milboskolan

Arbetsbeskrivning

Är du en lärare som drivs av att dela din kunskap och se elever växa och utvecklas? Då kan detta vara en tjänst för dig! Vi söker nu två engagerade lärare som vill jobba mot högre måluppfyllelse för våra elever i skolan. Kom och gör Gävles framtid med oss!

Som lärare för årskurs 1-3 kommer du arbeta med undervisning, ha klassansvar samt ansvar för kartläggning, planering, genomförande och utvärdering av lektioner. Arbetet utförs enligt beslutande mål och riktlinjer. I arbetsuppgifterna ingår även mentorskap och att tillsammans med dina kollegor utforma en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. Du utmanar och stödjer eleverna så att de når goda studieresultat och anpassar din undervisning utifrån alla elevers behov och förutsättningar. Arbetet utförs i samarbete med andra pedagoger, elevhälsa, vårdnadshavare samt med andra aktörer utanför skolan.

Du får möjlighet att arbeta i en positiv miljö och hos oss blir du en del i ett stöttande och engagerat team med duktiga kollegor! På Milboskolan sätter vi stort värde på att du är aktiv i det kollegiala lärandet och på ett systematiskt sätt reflekterar över arbetet enskilt och tillsammans med oss andra, kopplat till målen i verksamheten och influenser från omvärlden.

Vi söker två lärare som ska undervisa i årskurs 1-3, en tjänst är en tillsvidareanställning på heltid och en tjänst är ett vikariat från aug 2024 till juni 2025.

Vi söker dig som

Vi söker dig med lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 1-3. Du är förtrogen med, och har kunskap om, grundskolans läroplan. Vidare har du förmågan att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift, då det krävs i arbetet i dialog med kollegor, vårdnadshavare och elever. Det är meriterande om du har kunskap om, och erfarenhet av, arbete med digitala verktyg, exempelvis dokumentation i Unikum eller Office, då stora delar av undervisningen såväl som planeringen sker digitalt.

Du har fallenhet för att leda och motivera elever och att få dem att trivas och må bra inom skolans verksamhet. Vidare är du bra på att skapa en öppen dialog och anpassar ditt språk utifrån situation. Du har en god förmåga att skapa förtroendefulla relationer samt att få elever att känna tillhörighet och att vara inkluderad. Du tar initiativ i sociala sammanhang samt har en förmåga att sprida lugn och stabilitet.

För att du ska lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och planera ditt arbete väl. Ha ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra och förmågan att skapa förtroendefulla relationer. I enlighet med Gävle kommuns värdegrund har du ett gott bemötande, en god förmåga att samarbeta och värnar om hög kvalitet i ditt arbete.

Du som slutkandidat ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. Denna ska inte bifogas i din ansökan.

Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats i utveckling med stimulerande uppgifter, hos oss får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Intervjuer för tjänsterna kommer att ske under v. 18 och 19. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde för en tjänst: 2024-08-12 eller enligt överenskommelse.
Tillträde för andra tjänsten: 2024-08-12 till och med 2025-06

Antal platser: 2

Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit, inte via e-post eller pappersformat. Om du har skyddad identitet ber vid dig att ta kontakt med rekryterande chef, skicka inte in din ansökan digitalt.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsplatsen

Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och anpassad skola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Milboskolan är en trygg F-6 skola belägen i trivsamma Hille. Verksamheten är uppdelad i två byggnader, F-3 och 4-6 och har ca 350 elever. Tillsammans med skolorna i Björke, Trödje och Bergby tillhör Milboskolan Bergby Rektorsområde.

Milboskolan arbetar för att ge eleverna kunskaper och utveckla elevernas förmåga att tillägna sig dessa. Utbildningen utformas så att den bidrar till personlig utveckling, förbereder eleverna för aktiva livsval och ligger till grund för fortsatt utbildning. Vi vill även att eleverna ska ges inflytande över utbildningen och det gör vi genom vårt elevråd. Genom elevrådet kan eleverna aktiv ta del i arbetet med att vidareutveckla utbildningen och hålla sig informerade i frågor som rör dem. På vår skola har vi duktiga, engagerade och utbildade lärarna som har fantastiska relationer till sina elever.

Ansökan

Ansök senast: 2024-04-21

Referensnummer: C183654

Sök jobbet här

Facklig företrädare

Linda Olström
Sveriges lärare
Mobil: +46790729966
E-post: linda.olstrom@gavle.se

Kontaktperson

Ingela Larsson
Biträdande rektor
Telefon: 026-17 84 76
E-post: ingela.1.larsson@gavle.se