Lediga jobb hos Gävle kommun

Vill du göra Gävle ännu bättre? Sök jobb hos Gävle kommun. Här finns intressanta och utmanande jobb, över 8 000 kollegor och möjligheter för dig att växa. Välkommen med din ansökan!

Bockbyggare

Arbetsbeskrivning

Gävle kommun söker nu medarbetare för att bygga den världskända halmbocken i Gävle.
Gillar du att arbeta med att ge god service, är samarbetsorienterad samt har erfarenhet av praktiskt arbete? Bra!
Då har vi jobbet för dig.
Vi söker nu bockbyggare till enheten friluftsliv. Kom och gör Gävle bättre tillsammans med oss!

Under perioden kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att knyta halmmattor som sedan användas för att klä själva stommen. Under handledning av byggprojektledare kommer ditt arbete variera i att arbeta självständigt och i grupp.

Det är av stor vikt att du är ansvarsfull, noggrann och följer instruktioner och säkerhetsrutiner. Det är meriterande om du är van att använda skyddsutrustning, då arbetet med halm bidrar till en dammig miljö. Vi ser att du har god samarbetsförmåga och färdigställer arbetsuppgifter till utsatt datum. Gävlebor kommer att få chans att hjälpa till att knyta halmmattor vid några tillfällen. Din roll kommer då att vara att visa hur det går till samt hjälpa gävlebor att prova på samt svara på frågor om Gävlebocken och hur arbetet går till. Som bockbyggare har du ett viktigt uppdrag och är en ambassadör för Gävle.


Arbetstiden är schemalagd främst vardagar dagtid. Helgarbete vid eventuella evenemang kan förekomma.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med praktisk inriktning eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.
Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete samt att du kommunicerar proaktivt i viljan att nå det gemensamma målet.
Du har lätt för att sätta upp mål, organisera resurser, följa upp och avsluta aktiviteter.
Som person ska du vara praktiskt lagd och kan hantera olika verktyg.
Då tjänsten är ett tungt kroppsarbete krävs det att du är i god fysisk form.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Start i September 2024 i ca 6 v

Antal platser: 3

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit, inte via e-post eller pappersformat. Om du har skyddad identitet ber vid dig att ta kontakt med rekryterande chef, skicka inte in din ansökan digitalt.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsplatsen

Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordnar arbetet som är gemensamt för alla sektorer inom Gävle kommun.
Tillsammans gör vi Gävle hållbart och utvecklande!

Enheten Friluftsliv arbetar för att främja folkhälsa och skapa förutsättningar till en aktiv fritid för såväl gävlebor som besökare i våra grönområden. Vi underhåller och tar hand om bland annat kommunens motionsspår och vandringsleder, naturhamnar och gästhamn efter kusten, paddlingsleder, friluftsbad, Hemlingby friluftsområde och Hemlingbystugan.

Ansökan

Ansök senast: 2024-07-28

Referensnummer: C197104

Sök jobbet här

Kontaktperson

Bemanningsenheten
E-post: rekrytering.vik@gavle.se