Lediga jobb hos Gävle kommun

Vill du göra Gävle ännu bättre? Sök jobb hos Gävle kommun. Här finns intressanta och utmanande jobb, över 8 000 kollegor och möjligheter för dig att växa. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska till Hemlingborgs vård- och omsorgsboende

Arbetsbeskrivning

Vi söker en engagerad och kunnig sjuksköterska till vårt välrenommerade vård- och omsorgsboende. Hos oss är omsorg, kvalitet och trygghet i fokus, och vi letar efter en erfaren sjuksköterska som delar vår vision och är redo att göra skillnad i våra boendes liv. Tillsammans gör vi Gävle värdefullt.

I din roll som sjuksköterska på Hemlingborg arbetar du både självständigt och i team. Du är en del av teamets omvårdnadskompetens och handleder, inspirerar och motiverar till ett gemensamt ansvar för omvårdnadsarbetet och delegerande arbetsuppgifter. Tillsammans samverkar och kompletterar ni varandra för ett gemensamt lärande och beslutsfattande.

Du arbetar förebyggande för att främja patientens hälsa och välbefinnande och ansvarar för medicinska bedömningar, dokumentation och registrering i olika kvalitetsregister. Vidare arbetar du med att planera, utföra och följa upp omvårdnadsarbete. Du bidrar till att hög kvalité efterlevs och arbetar med att identifiera, leda, utvärdera och dokumentera systematiskt förändringsarbete.

I ditt dagliga arbete kommunicerar du både med interna och externa kontakter på ett respektfullt, lyhört och empatiskt sätt. Vi arbetar med en helhetssyn kring patienten för att ge bästa möjliga vård, där har du din styrka.

Dina arbetsuppgifter består av bedömning av patients tillstånd, provtagningar, infusioner, omläggningar samt vård vid livets slut. Du planerar och följer upp omvårdnadsinsatser. Rond av patienter sker på listad hälsocentral med ansvarig läkare. HSL dokumentationen sker i Treserva, planering sker i TES. Lifecare används som kommunikation mellan vårdgivare. I ditt dagliga arbete handleder och delegerar du studenter och omvårdnadspersonal. Som sjuksköterska vill vi att du är med och bidrar till att ständigt utveckla och förbättra verksamheten.

Dina arbetstider är förlagda till dag, kväll och helg.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och minst har arbetat som sjuksköterska två år. Har du även erfarenhet av kommunal och hälsosjukvård är det meriterande likaså om du har erfarenhet av Treserva, TES, Lifecare, NPÖ och Pascal. Då det förekommer resor i ditt arbete är det krav på att du ska B-körkort samt ha körvana.

Som sjuksköterska behöver du se vad som behöver prioriteras, du är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå goda resultat. Att finna alternativa lösningar på uppkomna problem är självklart för dig och att arbeta individanpassat. Det är lätt för dig att anpassa dig och vara flexibel i olika situationer och du har förmågan att ändra ditt syn- och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändringar.

I och med att ditt arbete innebär att arbeta med våra patienter inger du förtroende, skapa tilltro och tillit och att du kan sprider lugn och stabilitet. Du känner dig trygg i din yrkesroll som sjuksköterska.

Är du en engagerad och omtänksam sjuksköterska som vill vara en del av vårt dedikerade team. Välkommen med din ansökan till oss på Hemlingborg.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter där just du ges möjlighet att göra skillnad
för Gävleborna, idag och imorgon.​

Ditt välmående är viktigt för oss – alla medarbetare som är anställda mer än tre månader har möjlighet
att få 1 500 kronor per år i ersättning för friskvård och motion.
Hos oss kan du känna dig trygg – som anställd i Gävle kommun omfattas du av flera olika försäkringar
via våra kollektivavtal. Till exempel ingår sjukförsäkring och arbetsskadeförsäkring. Tjänstepensionen
är en kollektivavtalad pension som betalas av Gävle kommun som din arbetsgivare.
Vi vill att du har ett hållbart arbetsliv – som anställd i Gävle kommun har du generösa semestervillkor. Som nyanställd
har du dessutom rätt till betald semester redan under ditt första anställningsår.
Din utveckling är viktig för oss – som anställd i Gävle kommun kan du ha ett kompetenskonto – till
din egen kompetensutveckling kan du avsätta del av lönen så sätter arbetsgivaren av lika stor del.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsplatsen

Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Välfärd Gävles medarbetare gör Gävle tryggare för barn, unga och äldre, personer med funktionsnedsättning och människor i utsatta situationer. Vi jobbar även med att skapa de bästa förutsättningarna för vuxnas lärande och för personlig utveckling. Vi erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt. Tillsammans gör vi Gävle tryggare!

Ansökan

Ansök senast: 2024-08-04

Referensnummer: C199019

Sök jobbet här

Facklig företrädare

Maria Forsström
Vårdförbundet
E-post: maria.1.forsstrom@gavle.se

Kontaktperson

Mikael Lindh
Enhetschef HSL Syd
Telefon: 026-17 94 45
Mobil: 070-727 46 29
E-post: mikael.lindh@gavle.se