Lediga jobb hos Gävle kommun

Vill du göra Gävle ännu bättre? Sök jobb hos Gävle kommun. Här finns intressanta och utmanande jobb, över 8 000 kollegor och möjligheter för dig att växa. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterskor till Välfärd - Timvikarier

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska arbetar du förebyggande för att främja kundens hälsa och välbefinnande. Du arbetar med både planerade och akuta hälso- och sjukvårdsuppgifter. I ditt dagliga arbete som sjuksköterska handleder du omvårdnadspersonal och motiverar dem att ta ansvar för omvårdnadsarbetet samt delegerade arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig en stor möjlighet att utvecklas i din yrkesroll eftersom sjuksköterskan roll inom Välfärd Gävle innebär att du tar mycket ansvar och själv planerar ditt arbete. Du har mycket kontakt med övriga professioner som arbetar runt kunderna och även hälsocentralen. Därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och skapa nya relationer.

Vi söker sjuksköterskor till våra Vård- och omsorgsboenden, Hemsjukvården och Korttidsboende SoL. Våra arbetstider är dag, kväll och helg. Arbetstiden är förlagd främst till dagtid.

Vi söker dig som


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, arbetslivserfarenhet är meriterande.
Körkort och körvana - Meriterande
Erfarenhet av Treserva ses som meriterande

Som person inger du förtroende, skapar tilltro och tillit. Du har en förmåga att sprida lugn och stabilitet.
Du tar initiativ i sociala sammanhang och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer. Vi ser även gärna att du tar egna initiativ, är modig och har förmågan att skilja på sak och person, och har ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Antal platser: 2

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit, inte via e-post eller pappersformat. Om du har skyddad identitet ber vid dig att ta kontakt med rekryterande chef, skicka inte in din ansökan digitalt.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsplatsen

Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordnar arbetet som är gemensamt för alla sektorer inom Gävle kommun.
Tillsammans gör vi Gävle hållbart och utvecklande!

.

Ansökan

Ansök senast: 2024-07-31

Referensnummer: C198841

Sök jobbet här

Kontaktperson

Bemanningsenheten
E-post: rekrytering.vik@gavle.se