Lediga jobb hos Gävle kommun

Vill du göra Gävle ännu bättre? Sök jobb hos Gävle kommun. Här finns intressanta och utmanande jobb, över 8 000 kollegor och möjligheter för dig att växa. Välkommen med din ansökan!

Trumpetpedagog till Kulturskolan

Arbetsbeskrivning

Tycker du att musik är ett viktigt inslag i barn och ungas uppväxt och vardag? Vi på Kulturskolan i Gävle söker en trumpetpedagog som brinner för att vägleda och inspirera barn och ungdomar i musikens värld. Kom och hjälp oss göra Gävles musikliv tillgängligt för alla!

Som trumpetpedagog kommer du att planera och genomföra undervisning för barn och unga 7-20år, enskilt och i grupp, i trumpet och eventuellt andra instrument. Du kommer att delta i elevkonserter och andra evenemang samt samverka med interna och externa aktörer, så som skolor, vårdnadshavare och andra enheter i kommunen.
Vissa administrativa uppgifter, så som schemaläggning och närvarohantering, ingår i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som

För att lyckas i tjänsten har du har erfarenhet av undervisning i musik samt yrkesskicklighet i trumpet. Det är även meriterande med utbildning i musik eller pedagogik.

Som person har du förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden medan du uppmuntrar och stödjer förändringsinitiativ. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.

Vidare kan du se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat samtidigt som du tar initiativ i sociala sammanhang och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer. Du har även ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra.

Vi ser även att du har förmågan att leda, motivera och inspirera andra och får dem att utvecklas och må bra. Du är bra på att skapa en öppen dialog och anpassar ditt agerande utifrån situationen. Att skapa tillitsfulla relationer och få andra att känna sig trygg är en självklarhet för dig.

Du ska kunna uppvisa ett belastningsregister från polisen för arbete inom skola eller förskola. Denna ska inte bifogas i din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter där just du ges möjlighet att göra skillnad
för Gävleborna, idag och imorgon.​

Ditt välmående är viktigt för oss – alla medarbetare som är anställda mer än tre månader har möjlighet
att få 1 500 kronor per år i ersättning för friskvård och motion.
Hos oss kan du känna dig trygg – som anställd i Gävle kommun omfattas du av flera olika försäkringar
via våra kollektivavtal. Till exempel ingår sjukförsäkring och arbetsskadeförsäkring. Tjänstepensionen
är en kollektivavtalad pension som betalas av Gävle kommun som din arbetsgivare.
Vi vill att du har ett hållbart arbetsliv – som anställd i Gävle kommun har du generösa semestervillkor. Som nyanställd
har du dessutom rätt till betald semester redan under ditt första anställningsår.
Din utveckling är viktig för oss – som anställd i Gävle kommun kan du ha ett kompetenskonto – till
din egen kompetensutveckling kan du avsätta del av lönen så sätter arbetsgivaren av lika stor del.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid / deltid

Tillträde: 2024-08-12 eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit, inte via e-post eller pappersformat. Om du har skyddad identitet ber vid dig att ta kontakt med rekryterande chef, skicka inte in din ansökan digitalt.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsplatsen

Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Livsmiljö Gävles medarbetare gör Gävle vackrare, säkrare och mer händelserikt. Varje dag ger vi människor upplevelser samtidigt som vi bygger, utvecklar och påverkar dagens och framtidens samhälle. Dina insatser har stor påverkan på gävlebornas vardag. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt, stimulerande och utvecklande arbete. Vi gör så att Gävle växer och ger gävleborna spännande upplevelser.

Kulturskolan är en unik mötesplats för musik och teater, bild och film, cirkus och dans för barn och ungdomar upp till 20 år. Vi har åldersindelade grupper i bild, cirkus, dans, film, foto, körsång, teater, musik, flera orkestrar och ensembler varje vecka. Barn och ungdomar kan spela ett instrument på sin vanliga skola dagtid eller hos oss eftermiddag eller kväll. Tillsammans är vi ca 50 pedagoger och administrativ personal. Vi har en stor verksamhet med över 2 500 aktiviteter varje vecka och samverkar med kommunens grundskolor och ute i stadsdelarna. Vår verksamhet präglas av engagerade pedagoger som jobbar för en breddad målgrupp.

Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida: http://www.gavle.se/kulturskolan

Ansökan

Ansök senast: 2024-08-04

Referensnummer: C197466

Sök jobbet här

Fackliga företrädare

Eva Lena Thunberg
Vision
Mobil: 026-17 94 30

Fredrik Andersson
Sveriges lärare
E-post: fredrik.andersson@gavle.se

Kontaktperson

Linda Williams Mattsson
Enhetschef
Telefon: 026-17 81 35
E-post: linda.williams_mattsson@gavle.se