Lediga jobb hos Gävle kommun

Vill du göra Gävle ännu bättre? Sök jobb hos Gävle kommun. Här finns intressanta och utmanande jobb, över 8 000 kollegor och möjligheter för dig att växa. Välkommen med din ansökan!

Sjuksköterska till Hemsjukvård

Arbetsbeskrivning

I kontor Hälso- och sjukvård har vi samlat Välfärd Gävles legitimerade personal. Vi söker nu två sjuksköterskor till hemsjukvården. Är du utbildad sjuksköterska och gillar att ha ett roligt och flexibelt arbete? Vad kul! Då har vi jobbet för dig. Tillsammans arbetar vi för en helhetssyn kring patienten och gör Gävle Tryggare.

Som sjuksköterska i hemsjukvården kommer du ha en central roll för våra inskrivna patienter. Hos oss arbetar du både självständigt och i team. Du är omvårdnadsansvarig för ett flertal patienter, inskrivna i hemsjukvården. Du arbetar i team kring patienten tillsammans med fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, läkare, anhöriga samt annan omvårdnadspersonal. Som sjuksköterska utför du hälso-och sjukvårdsuppgifter i patientens hem, du arbetar förebyggande för att främja patientens hälsa och välbefinnande och ansvarar för medicinska bedömningar, dokumentation och registrering i olika kvalitetssystem.

Dina arbetsuppgifter består av att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser, planera och samverka kring de inskrivna patienterna samt förebygga vårdskada. Det viktigaste uppdraget, vi i hemsjukvården har, är samarbetet med Region Gävleborgs palliativa team. Dokumentationen sker i Treserva, planering sker i TES. Lifecare används som kommunikation mellan vårdgivare.


I ditt dagliga arbete handleder och delegerar du studenter och omvårdnadspersonal. Som sjuksköterska har du ett stort ansvar i att bidra till att ständigt utveckla och förbättra verksamheten.

Dina arbetstider är förlagda främst till dagtid, kväll och helgtjänstgöring kan förekomma.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har arbetat som sjuksköterska under minst två år. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då arbetet kräver att föra dokumentation samt utföra andra administrativa uppgifter. B-körkort för manuellt växlad bil samt körvana är ett krav då du ska köra hem till patienterna i deras hem.
Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård och om du kan systemen: Treserva ,TES, Lifecare, NPÖ och Pascal.

För att lyckas i rollen som sjuksköterska är du flexibel och du kan snabbt ställa om och ta beslut utifrån patienten och dess behov. Du arbetar patientsäkert och tar initiativ och ansvar för att dina arbetsuppgifter blir utförda. Du är strukturerad och har förmågan att se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat. Vidare har du god kommunikativ förmåga och anpassar ditt språk utifrån mottagaren. Du är trygg i din roll som sjuksköterska och kan skilja på sak och person.

Då du är länken till anhöriga och annan omvårdnadspersonal är du duktig på att skapa och bibehålla goda relationer, både internt och externt. Med en god samarbetsförmåga hanterar du arbetssituationer med ett gott omdöme och hög integritet. Du inger förtroende, skapar tilltro och tillit och sprider lugn. Du ser möjligheter i förändringar.


Är du redo att ta steget mot en givande karriär som sjuksköterska inom Hemsjukvården och vill du vara med och göra en positiv skillnad för våra patienters liv. Vi ser verkligen fram emot din ansökan, tillsammans kan vi skapa en bättre framtid för våra patienter inom hemsjukvården.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter där just du ges möjlighet att göra skillnad
för Gävleborna, idag och imorgon.​

Ditt välmående är viktigt för oss – alla medarbetare som är anställda mer än tre månader har möjlighet
att få 1 500 kronor per år i ersättning för friskvård och motion.
Hos oss kan du känna dig trygg – som anställd i Gävle kommun omfattas du av flera olika försäkringar
via våra kollektivavtal. Till exempel ingår sjukförsäkring och arbetsskadeförsäkring. Tjänstepensionen
är en kollektivavtalad pension som betalas av Gävle kommun som din arbetsgivare.
Vi vill att du har ett hållbart arbetsliv – som anställd i Gävle kommun har du generösa semestervillkor. Som nyanställd
har du dessutom rätt till betald semester redan under ditt första anställningsår.
Din utveckling är viktig för oss – som anställd i Gävle kommun kan du ha ett kompetenskonto – till
din egen kompetensutveckling kan du avsätta del av lönen så sätter arbetsgivaren av lika stor del.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse.

Antal platser: 2

Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit, inte via e-post eller pappersformat. Om du har skyddad identitet ber vid dig att ta kontakt med rekryterande chef, skicka inte in din ansökan digitalt.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsplatsen

Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Välfärd Gävles medarbetare gör Gävle tryggare för barn, unga och äldre, personer med funktionsnedsättning och människor i utsatta situationer. Vi jobbar även med att skapa de bästa förutsättningarna för vuxnas lärande och för personlig utveckling. Vi erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt. Tillsammans gör vi Gävle tryggare!

Ansökan

Ansök senast: 2024-08-11

Referensnummer: C199557

Sök jobbet här

Facklig företrädare

Maria Forsström
Vårdförbundet
E-post: maria.1.forsstrom@gavle.se

Kontaktpersoner

Mikael Lindh
Enhetschef HSL Syd
Telefon: 026-17 94 45
Mobil: 070-727 46 29
E-post: mikael.lindh@gavle.se

Ann-Cathrine From
Enhetschef HSL Öst
Telefon: 026- 17 94 85
Mobil: 073-980 34 89
E-post: ann-cathrine.from@gavle.se