Lediga jobb hos Gävle kommun

Vill du göra Gävle ännu bättre? Sök jobb hos Gävle kommun. Här finns intressanta och utmanande jobb, över 8 000 kollegor och möjligheter för dig att växa. Välkommen med din ansökan!

Yrkeslärare till El-och energiprogrammet

Arbetsbeskrivning

Gör Gävle kompetensrikt! Vill du vara med och bidra till elevers motivation och lärande? Bra! Vi söker dig som vill komplettera vårt team på El och energiprogrammet med just dina kunskaper och kompetens.

Vi söker nu en yrkeslärare till El- och energiprogrammet som vill vara med och utbilda elever inom el och automation.
Som lärare på El- och energiprogrammet planerar och genomför du undervisning såväl teoretiskt som praktiskt i förekommande yrkesämnen. I arbetet ingår också nära dialog med branschen kring praktikplatser och programråd.
Du förväntas även att samarbeta över ämnesgränserna och bidra till utvecklingen av våra utbildningar.

Vi söker dig som

Vi söker dig med gymnasial utbildning inom el och med flera års yrkeserfarenhet av arbete inom elinstallationer. Du har kunskap om, och erfarenhet av arbete med digitala verktyg. Samt har förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift. Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet inom industri el och eller högspänning. Lärarlegitimation är önskvärd, men ej ett krav.

För att lyckas som yrkeslärare på Polhemsskolan har du förmågan att leda, motivera och inspirera eleverna och får dem att utvecklas och må bra i skolan. Du är bra på att skapa en öppen dialog mellan elever och dina kollegor, samt anpassar ditt agerande utifrån olika situationen som kan inträffa i skolan. Vidare skapar du tillitsfulla relationer och får andra att känna sig trygg.

Som person har du förmågan att se vad som behöver prioriteras, är effektiv och använder resurserna för att på bästa sätt nå resultat. Samt att du har ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra och har förmågan att hitta alternativa lösningar på uppkomna problem.

I enlighet med Gävle kommuns värdegrund har du ett gott bemötande, en god förmåga att samarbeta och värnar om hög kvalitet i ditt arbete.

Som slutkandidat i rekryteringsprocessen är det ett krav att du uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter där just du ges möjlighet att göra skillnad
för Gävleborna, idag och imorgon.​

Ditt välmående är viktigt för oss – alla medarbetare som är anställda mer än tre månader har möjlighet
att få 1 500 kronor per år i ersättning för friskvård och motion.
Hos oss kan du känna dig trygg – som anställd i Gävle kommun omfattas du av flera olika försäkringar
via våra kollektivavtal. Till exempel ingår sjukförsäkring och arbetsskadeförsäkring. Tjänstepensionen
är en kollektivavtalad pension som betalas av Gävle kommun som din arbetsgivare.
Vi vill att du har ett hållbart arbetsliv – som anställd i Gävle kommun har du generösa semestervillkor. Som nyanställd
har du dessutom rätt till betald semester redan under ditt första anställningsår.
Din utveckling är viktig för oss – som anställd i Gävle kommun kan du ha ett kompetenskonto – till
din egen kompetensutveckling kan du avsätta del av lönen så sätter arbetsgivaren av lika stor del.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-08-13 Eller efter överenskommelse

Antal platser: 1

Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via Visma Recruit, inte via e-post eller pappersformat. Om du har skyddad identitet ber vid dig att ta kontakt med rekryterande chef, skicka inte in din ansökan digitalt.

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsplatsen

Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, gymnasieskola och anpassad skola. Vi arbetar för att alla barn och elever ska utmanas och klara sin utbildning. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Tillsammans gör vi så att Gävles barn och elever når sina mål.

Polhemsskolan är Gävle största gymnasieskola med ca 1600 elever. På Polhemsskolan finns 10 nationella program, varav ett studieförberedande och nio yrkesprogram. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. El- och energiprogrammet är ett yrkesprogram för ungdomar som utbildar sig inom el, automation och data.

Ansökan

Ansök senast: 2024-07-31

Referensnummer: C198594

Sök jobbet här

Facklig företrädare

Karin Ahlgren
Sveriges Lärare
Mobil: 073-087 70 76
E-post: karin.ahlgren@gavle.se

Kontaktperson

Charlotte Edberg Nilsson
Biträdande Rektor
Mobil: 076-1006191
E-post: charlotte.edberg_nilsson@gavle.se